Sådan konverteres MS Word-fil til EPS (5 trin)

Microsoft Word-filer gemmes almindeligvis som ".doc" -dokumenter (nogle Word-versioner gemmer dokumentet som ".docx"). Selvom mange forskellige programmer har mulighed for at åbne en .doc (eller .docx) fil, er der nogle programmer, der ikke kan køre den specifikke fil. Hvis du vil bruge din .doc (.docx) fil med et postscript-redigeringssoftware, skal du konvertere filen. En efterskrift-filnotation er ".eps", men der er et par forskellige .doc-konverteringsprogrammer til rådighed, der har mulighederne for at konvertere .doc eller .docx til en .eps.

Trin 1

Start din internetbrowser og naviger til et websted (se Ressourcer), der tilbyder filkonverteringssoftware. Disse programmer kan konvertere en række forskellige programfiler, herunder Microsoft Word .doc-filer til .eps-filer.

Trin 2

Download softwaren ved at vælge downloadlinket. Start den downloadede fil, og følg vejledningen for at fuldføre installationen.

Trin 3

Start den installerede dokumentkonverter. Klik på "Filer> Åbn", og vælg den specifikke .doc-fil, du vil konvertere.

Trin 4

Vælg ".eps" som outputformat fra rullemenuen på skærmen. Vælg din outputplacering ved at klikke på knappen "Gennemse" ud for menuen outputplacering mod bunden af ​​skærmen.

Klik på "Konverter", og Microsoft Word .doc-filen konverteres til .eps.