Hvordan forkorter jeg en AVI-fil?

AVI er et videoformat, der normalt er stort, men det vil have god kvalitet. AVI-videoformatet skal være stort for at indeholde al kvaliteten af ​​en original video, men de kan let forkortes, hvis videoen er for lang. Du skal bare indlæse det i din videoredigerer og trimme klippet ned til den forkortede længde, du har brug for. Det kan tage et stykke tid, afhængigt af hvor meget du trimmer, og hvor kraftig din computers processor er, fordi filmredigering dræner en computers processor betydeligt.

I Windows

Trin 1

Indlæs Windows Movie Maker, og importer din AVI-fil ved at trykke på "CTRL" + "I" og finde videoen. Når du finder den, skal du klikke på den en gang og derefter klikke på "Åbn". Dette importerer videoen til dit bibliotek, så du kan redigere den.

Trin 2

Træk klippet ned til tidslinjen i bunden og klik på det sted, hvor du vil have AVI til at slutte. Når du har klikket på afskæringspunktet, skal du trykke på "CTRL" + "L" og det vil opdele AVI-filen der. Klik på den del, du ikke har brug for mere en gang, og tryk derefter på "Slet".

Gem nu filmen, klik på "File" og derefter "Save Movie File." Det spørger, hvor du vil gemme filmen til, så klik på "Min computer" og klik derefter på "Næste". Derefter spørger det, hvad du vil navngive filmen og om en faktisk filplacering, hvor filmen skal gemmes. Navngiv den, og vælg den gemte placering, og klik derefter på "Næste". Det næste vindue giver dig kun filoplysningerne, hvor stor den vil være, så klik på "Vis flere valgmuligheder." Klik derefter på "Andre indstillinger" og i rullemenuen til højre for det valgte "DV-AVI" (så det forbliver i AVI-format). Klik derefter på "Næste", og dette gemmer dit nye forkortede AVI-klip.

I Macintosh

Trin 1

Start "iMovie" og træk din AVI-fil ind i programmet. Det importerer det og lægger det i sektionen "Klip".

Trin 2

Vælg din AVI, og træk den til klipfremviseren. Der skal du bruge afspilningshovedet til at markere, hvor du vil forkorte klippet. Klik på "Rediger" og vælg "Opdel videoklip ved afspilningshovedet." Klik derefter på den video, du vil slette en gang, og tryk på "slet".

Trin 3

Klik på "File" og derefter "Share". Klik på "Quicktime" øverst, og vælg "Ekspertindstillinger" i rullemenuen til "Komprimer film til". Klik på "Del".

Vent til det næste vindue vises. Der vil stå "Gem eksporteret fil som." Navngiv din film, og vælg, hvor du vil gemme den, og vælg "Lyd til AIFF" i eksportmenuen. Klik til sidst på "Del", så gemmer du dit endelige forkortede klip.