Hvordan man laver ovale billedrammer

En billedramme bruges til at forbedre udseendet af et billede. Ved at vælge en ramme, der fungerer godt sammen med din baggrund, farveskema og billede, kan du gøre et fotografi mere elegant, professionelt eller sjovt. Du behøver ikke bruge en traditionel rektangulær form til din ramme - du kan bruge enhver form efter eget valg. Da en oval billedramme er mindre traditionel, kan det gøre dit fotografi endnu mere markant. Du kan oprette en oval billedramme med billedredigeringssoftware online eller på din computer.

Oprettelse af et ovalt billede og en ramme

Trin 1

Besøg en online fotoredigerer som LunaPic (http://www.lunapic.com/editor) og upload det billede, du vil indramme. Gennemse for at hente billedet på filen, og klik på "Upload nu!" på LunaPic-webstedet, eller tilføj billedets fulde webplacering til tekstfeltet og klik på "Gå".

Trin 2

Vælg værktøjet "Beskær billede" fra værktøjskassen. Skift værktøjsindstillingen (lige over dit billede) fra "Rektangel" til "Cirkel".

Trin 3

Brug musen til at tegne en oval omkring det område (af dit billede), du vil beskære; klik på "Beskær billede." En skakternes baggrund erstatter området, hvilket indikerer, at det nu er gennemsigtigt.

Trin 4

Vælg en ramme til dit billede ved at vælge "Draw" og "Border Tool" fra navigationslinjen. Dit billede skal nu være ovalt.

Trin 5

Brug en billedramme i editoren ved at vælge indstillingerne for "Tiled Background" eller klik på "Vælg farve" for at ændre baggrunden for din ramme. For at ændre tykkelsen på din kant skal du indtaste et tal og vælge "Tilføj kant".

Trin 6

Brug en billedramme på din computer (hvis du foretrækker det) ved at vælge linket "Udklipsholderbillede" i stedet. Gennemse derefter for at finde udklipsholderens kantbillede fra din computer, klik på "Upload nu!" og luk pop op-vinduet. Klik på rullelisten for "Flisebelagt baggrund", og vælg "Dit udklipsholder." Klik på "Tilføj kant" for at tilføje din tilpassede baggrund.

Trin 7

Vælg hele billedet og baggrunden ved at klikke på "Beskær billede" -værktøjet. Vælg "Cirkel" fra rullelisten med værktøjer, og brug musen til at oprette en oval omkring hele dit billede.

Klik på "Beskær billede" for at fjerne de områder, du ikke ønsker. Hele dit billede og rammen skal nu være ovalt.

Oprettelse af bare en oval billedramme

Trin 1

Følg trin 1 i det foregående afsnit, og upload et billede, du vil placere i en oval ramme.

Trin 2

Klik på "Beskær billede" -værktøjet, og skift værktøjsindstillingen fra "Rektangel" til "Cirkel". Tegn en oval omkring det ydre område, du vil beskære, og vælg derefter "Beskær billede". En skakternet baggrund erstatter dette område.

Trin 3

Vælg værktøjet "Beskær billede" igen, og sørg for, at værktøjet "Cirkel" er valgt (lige over billedet). Tegn en oval omkring det indre område af billedet, og klik på "Valg af afgrøde." Det indre område fjernes fra rammen og erstattes med en gennemsigtig baggrund.

Gem den ovale billedramme, du lige har oprettet ved at vælge "File" og "Save". Klik på linkindstillingen, der giver dig mulighed for at gemme din billedramme som en "GIF" eller "Optimeret GIF", så du kan bevare dens gennemsigtighed og placere den over et fotografi efter eget valg.