Sådan udfyldes en OpenOffice-base fra et Excel-regneark

OpenOffice er gratis software svarende til Microsoft Office. Med OpenOffice Base kan brugerne oprette regneark og databaser. OpenOffice-programmer kan også bruges til at se og redigere Microsoft Office-dokumenter. Når du udfylder en OpenOffice Base-fil med oplysninger fra et Excel-regneark, kan du oprette din egen database uden at have Microsoft Office installeret.

Trin 1

Åbn Excel-regnearket i OpenOffice Calc. Start Calc-programmet, og vælg "Åbn" i menuen "File". Find det Excel-regneark, du bruger til at udfylde databasen, og klik på knappen "Åbn". Kontroller oplysningerne i regnearket for at sikre, at alt er i den rigtige kolonne.

Trin 2

Giv hver kolonne et navn i Calc. Indsæt en række i regnearket på linje "1." Skriv navnene på kolonnerne i denne række. Fremhæv derefter hele regnearket, og kopier indholdet. Ved at trykke på "CTRL" og "A" tasterne på samme tid vil hver linje i regnearket fremhæves. For at kopiere skal du højreklikke og vælge "Kopier" eller trykke på "CTRL" og "C" -tasten på samme tid.

Trin 3

Åbn OpenOffice Base-programmet, og vælg den database, du vil tilføje oplysningerne til. Vælg knappen "Tabeller" på panelet til venstre på skærmen.

Trin 4

Indsæt de kopierede oplysninger i sektionen i redigeringsområdet mærket "Tabeller". Højreklik blot inde i afsnittet "Tabeller", og vælg "Indsæt" i rullemenuen. Programmet åbner et vindue til at lede dig gennem importprocessen.

Trin 5

Navngiv tabellen i importvinduet. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Definition og data", og klik derefter på "Næste".

Trin 6

Vælg de kolonner, du vil importere, fra listen i højre side, og klik på pilen, der peger til venstre. Klik på "Næste", når alle de kolonner, du vil importere, er i venstre vindue.

Trin 7

Følg instruktionerne i importvinduet for at formatere hver kolonne. Vælg, om kolonnen er tekst, nummer eller dato. Klik på "Opret", når du er færdig.

Trin 8

Klik på knappen "Ja" i vinduet Primær nøgle, der vises. Dette opretter automatisk en primær nøgle til tabellen.

Klik på navnet på den nye tabel i afsnittet "Tabeller" på din skærm, og kontroller for at sikre, at alle oplysninger importeres korrekt. Formularer, rapporter og forespørgsler kan nu oprettes ud fra oplysningerne i denne tabel.