iOS-lignende mørk menulinje til Mac OS X Lion

Hvis du har brugt Nocturne til at få den sorte menulinje i Mac OS X, men ligeglad med nogen af ​​funktionerne uden for den mørkere menulinje, skal du tjekke MenuBarFilter. Alt det gør er, at Mac-menulinjen farver i en mørk sort gradient, der ligner ligner iOS.

Download MenubarFilter nu eller gå til githubsiden.

MenuBarFilter er ekstremt let, blot komprimer appen og dobbeltklik på Panda ikonet for at gøre din menulinje sort. Der er ingen konfigurationsvalg eller menupunkter, så hvis du vil afslutte appen, skal du finde den i Aktivitetsovervågning og dræbe processen eller indtaste denne i Terminal:

killall Finder

Hvorfor vil du stoppe med at køre denne smukke lille tilføjelse? Bugs selvfølgelig. MenuBarFilter fungerer sikkert i Lion, men det spiller ikke så godt med Mission Control eller fuldskærm apps, og du vil se nogle skærmartefakter og mismatchede farver her og der. Jeg har brugt det siden i går aftes, og så længe du ikke forventer en perfekt pasform endnu, er MenuBarFilter en meget flot udseende til Mac OS X.

Når du taler om fejl, hvis du er slank og vil forsøge at fejlfindte visningsværdierne selv, kan du gribe kildekoden gennem git med:

git clone git://github.com/eece/MenuBarFilter

Tak til TJ for heads up i vores kommentarer