Sådan forbindes to Nintendo DS

Trådløse forbindelser adskiller Nintendo DS-konsoller fra sine forgængere i håndholdt spil. Afhængigt af det spil, du ønsker at spille, kan to spillere forbinde deres to DS-systemer i spilverdenen, så længe visse betingelser er opfyldt. Nogle spil tillader endda spillere kun at bruge en spilpatron mellem de to systemer. Hvert spil har en anden metode til opsætning af multiplayer, men når det først er fundet i spilmenuen, fungerer forbindelser alle på samme måde.

Opretter forbindelse med flere spilkort

Tjek din spilinstruktionsmanual for at se, hvilken type forbindelse der er behov for. Hvis der er en kasse med to DS-konsoller med mørke skærme, betyder det, at hver spiller skal have en kopi af spillet i sin DS. Hvis der er en kasse med en mørk skærm DS og en hvid skærm DS, er der kun brug for en spilpatron. Se det andet afsnit i denne artikel.

Tænd for alle DS-håndholdte enheder i området. Vælg spilpatronen med din DS-stylus for at starte spillet.

Se individuelle spilinstruktionsmanualer for information om, hvordan du starter multiplayer. Hvert spil vil have sit eget system. Når en forbindelse startes på et system, søger DS andre spillere i området. Vent, indtil alle spillere er klar på deres egne enheder, før de søger efter en forbindelse.

Opretter forbindelse med ét spilkort

Indsæt spilkortet i en DS, og tænd det. Hvis din DS er i manuel opstartstilstand, skal du vælge spilkortet i din menu med pennen.

Tænd for alle andre DS-enheder. Vælg DS download-afspilning fra startmenuen med din stylus.

Tryk på spiltitlen i din menu for at starte download. Følg spilinstruktionerne for at starte multiplayer.

Tips

Sluk for trådløse enheder i området, hvis du har problemer med forbindelsen. Flyt til et nyt sted, hvis trådløse enheder i nærheden ikke kan slukkes.