Sådan konverteres en video TS til en MP4

Video TS-filer sammen med lyd TS-filer er de to hovedmapper i en DVDs indhold. De indeholder flere filtyper, herunder VOB'er - som er hovedindholdet af MPEG-2-kodede DVD'er. Da MP4'er (MPEG-4'er) er en anden MPEG-standard, er det ikke svært at åbne video-TS-mapper og genkode dem som MP4'er ved hjælp af et gratis program kaldet HandBrake. HandBrake har specialiseret sig i at rippe og konvertere DVD-indhold, enten ved at importere hele DVD'ens indhold til programmet eller ved at vælge bestemte sektioner på DVD'en. Selvom det ikke er almindeligt for brugere at rippe DVD-video uden lyd, har brugerne mulighed for kun at rippe video.

Trin 1

Download og installer HandBrake. Accepter vilkårene for brug.

Åbn håndbremsen.

Trin 2

Indsæt din DVD i din computer. Håndbremsen skal genkende den automatisk. Hvis ikke, skal du klikke på ikonet "Kilde" øverst på din værktøjslinje og finde det ved hjælp af findervinduet.

Hvis dine video TS-filer allerede findes på din computer, skal du klikke på "Kilde" og finde indholdet af din video TS-mappe ved hjælp af pop op-menuen. Åbn i håndbremsen.

Trin 3

Vælg hvilke kapitler du vil konvertere.

Klik på "Gennemse" under overskriften "Destination" for at vælge din outputfils destination efter konvertering.

Trin 4

Klik på knappen "Forudindstillinger" eller "Skift forudindstillinger" i højre side af skærmen.

Vælg en forudindstillet mulighed. Til MP4-video skal du vælge en af ​​"iPod" -indstillingerne, da disse er kodet som MP4.

Klik på "Start" for at starte konverteringsprocessen. Dette kan tage flere minutter til flere timer afhængigt af dine filers størrelser.