De bedste indendørs tv-antenner til digitalt tv

Siden skiftet til digitalt tv, der fandt sted den 12. juni 2009, udsender alle stationer nu i digitale signaler snarere end i de traditionelle analoge signaler. Dette betyder, at dit analoge tv ikke længere kan modtage fjernsynssignaler. For at modtage det digitale tv skal du enten bruge et kabel- eller satellitabonnement, en DTV-konverterboks eller en indendørs digital TV-antenne. Der findes flere gode muligheder for digitale tv-antenner.

AntennerDirect C1C

De bedste indendørs tv-antenner til digitalt tv

Denne antenne kan konfigureres på tre måder: til placering af bordpladen, vægmontering eller udendørs brug. Den har en 8 dBi forstærkning i hele DTV-spektret og har en rækkevidde på 30 km til levering af klart digitalt TV. Denne antenne accepterer UHF-signalet, som DTV udsendes i. Det sælges for $ 79,99 (dette og alle priser fra februar 2010).

Terk HDTVa

De bedste indendørs tv-antenner til digitalt tv

Denne indendørs antenne har en maksimal forstærkning på 12 dBi og kan konfigureres lodret eller vandret. Den accepterer både UHF- og VHF-signaler, der kan modtage kanal 2 til 69. Kanalmodtagelse kan variere afhængigt af dit område. Det har et højt bag-til-front-forhold, der afviser uønskede signaler for klar modtagelse. HDTVa sælges for $ 69,99.

RCA ANT121

Digital antenne, Indendørs antenne, HDTV antenne

Denne antenne har en UHF-, VHF- og FM-tuner. Der er en finpositionskontakt med 12 positioner, der giver dig mulighed for at finjustere dit signal til den bedste modtagelse. Der er to modtagelsesmidler, der giver dig et bredt modtagelsesbånd. Dipoles giver modtagelse til kanal 2 til 13, mens loop-modtageren leverer kanal 14 til 69. Det er også en overkommelig løsning, der sælges til $ 14,99.

Philips PHDTV1

De bedste indendørs tv-antenner til digitalt tv

Denne UHF-antenne er designet til at modtage 720p og 1080i HDTV digitale signaler. Ligesom Terk HDTVa har denne antenne et højt forhold mellem front og front, der giver klare signaler i tætte byområder. Det tilbyder også ensartede og afbalancerede signaler. PHDTV1 sælger for $ 24,99.