Hvordan tester jeg min ActiveX?

ActiveX er en Microsoft-teknologi til oprettelse af små, lette applikationer, der kører i Internet Explorer-browseren. Hvis du har haft svært ved at få et interaktivt websted til at blive vist korrekt i Internet Explorer, kan et problem med ActiveX være årsagen, medmindre webstedet bruger Java eller JavaScript. Kontroller for tilstedeværelse og korrekt konfiguration af ActiveX ved hjælp af et testværktøj.

Trin 1

Gennemse PC Pitstop ActiveX-testen ved hjælp af det første link i sektionen Ressourcer. En gul bjælke vises øverst i Internet Explorer-vinduet. Klik på den gule bjælke for at installere PC Pitstop ActiveX-kontrol, og klik derefter på knappen "Installer". Når processen er afsluttet, og hvis ActiveX fungerer korrekt, vises dato og klokkeslæt på et ur midt på siden.

Trin 2

Gå til TegoSoft ActiveX-testen ved hjælp af det andet link i Resources. Som med det foregående eksempel vises en gul bjælke øverst i Internet Explorer-vinduet. Klik på bjælken, og klik derefter på "Installer ActiveX-kontrol." Klik på knappen "Installer". Et nyt vindue vises, hvor du bliver spurgt, om du vil køre programmet. Klik på "Kør". Hvis ActiveX fungerer korrekt, vises en blå besked med ordene "Ja, det fungerer."

Gå til ActiveX-testen på tværs af browseren ved hjælp af det tredje link i Ressourcer. I stedet for at teste for tilstedeværelsen af ​​ActiveX, kontrollerer denne test for at bekræfte, at dine ActiveX-sikkerhedsindstillinger holder usikre scripts i gang. Klik på knappen "Indstil din IE-startside til denne side" for at køre testen. Hvis din browser er konfigureret til at blokere usikre ActiveX-scripts, vises en gul bjælke øverst i browservinduet med angivelse af "Internet Explorer har blokeret dette websted for at bruge en ActiveX-kontrol på en usikker måde."