Hvordan man laver billeder større i Photoshop

Billedredigering og tilpasning af størrelse var engang noget, som kun professionelle fotografer med dyr software kunne gøre. Men med programmer som Adobe Photoshop er det let for selv en relativt uerfaren computerbruger at redigere og ændre størrelsen på billeder. Hvis du for nylig kun har taget et billede for at opdage, at det er for lille til din smag, vil du muligvis søge at gøre billedet større. At gøre billeder større i Photoshop er faktisk ret simpelt.

Trin 1

Åbn Photoshop ved at klikke på "Start> Programmer> Adobe> Photoshop." Åbn det billede, du vil gøre større ved at klikke på "Filer> Åbn" i Photoshop.

Trin 2

Klik på "Billede> Billedstørrelse."

Trin 3

Klik på feltet ud for "Begræns andele", så det vælges. Dette er vigtigt, da dette vil sikre, at billedet bliver større i en korrekt proportion.

Trin 4

Indtast den ønskede "bredde" og "højde" til dit billede.

Trin 5

Klik på “OK” for at acceptere den nye størrelse. Photoshop vil derefter justere størrelsen på dit billede i overensstemmelse hermed.

Klik på "Filer> Gem som" og derefter "Gem" for at gemme det størrelse, der er ændret. Du har nu gjort billeder større i Photoshop.