Sådan kopieres film til XBox 360

Elementer, du har brug for

  • Computer på samme netværk som Xbox 360

  • DVD krymper

  • TVersity Media Server

  • FFD Vis DirectShow-filtre

  • Windows Media Player (11 eller højere)

Xbox 360 har indledt en ny æra med hjemmekonsoller. Det er i stand til at gemme og afspille musik, film og billeder samt spille spil og oprette forbindelse til forskellige onlinetjenester. Mens Xbox tillader dig at rippe dine musik-cd'er til harddisken, er der på grund af ophavsret ikke den samme mulighed for film. Men hvis du har nogle lovligt opnåede film, du gerne vil have på din Xbox 360, er der en måde.

Download og installer softwaren på listen "Hvad du får brug for". (Links findes i afsnittet Ressourcer.) Følg alle installationsinstruktioner nøje, og sørg for, at hvert program fungerer korrekt, og fortsætter til trin 2.

Indsæt DVD'en i din computer, og brug DVD Shrink til at rippe overgangen til en mappe på skrivebordet. Du skal være i stand til at åbne og afspille filmen direkte på din computerskærm, når dette er gjort.

Åbn TVersity Media Server, og klik på fanen Bibliotek. Klik på "Tilføj emne", find din nyopklippede film, og vælg den. TVersity uploader din film til serveren online, hvor den kan streames direkte til din Xbox.

Tænd din Xbox 360, og naviger til instrumentbrættet. Sørg for, at konsollen er sluttet til dit lokale netværk, og naviger til fanen "Videobibliotek" med din controller.

Naviger til menuen "Vælg kilde". Vælg den fjerde mulighed (normalt noget i retning af "Computer" eller "Windows PC"), og vælg den.

Kør den påkrævede medietest, og vælg derefter "Mapper" fra den liste, der vises. Dine videoer er indeni, klar til at blive spillet!