Sådan nulstilles Wii

At vide, hvordan man nulstiller en Wii, giver dig mulighed for at flytte hurtigt fra videospil til videospil. Du kan nulstille din Nintendo Wii fra din Wii-fjernbetjening eller på det aktuelle system, afhængigt af hvilken du foretrækker, og hvis din Wii-fjernbetjening faktisk fungerer. Heldigvis er det en nem proces at nulstille din Wii fra enten systemet eller fra din Wii Remote.

Begynd at spille et Wii-spil. For at nulstille Wii og gå tilbage til Wii-hovedmenuen skal du spille et videospil. Klik på det spil, du vil spille, og lad det starte op. Når du er færdig med at spille spillet, kan du nulstille din Wii.

Tryk på knappen "Hjem". Placeret på Wii Remote er det en knap mellem "+" og "-" knappen med et billede af et hus på den. Dette bringer dig til en menu, der giver dig mulighed for at nulstille det videospil, du spiller. Du kan kun få adgang til denne menu, når du spiller et spil.

Tryk på knappen på den aktuelle Wii. Du skal muligvis nulstille din Wii fra knappen på systemet, hvis din Wii-fjernbetjening er løbet tør for batterier. Gå blot op til din Wii og find den knap, der er tættest på toppen af ​​systemet. Det er knappen, der lyser op. Tryk på knappen, og din Wii nulstilles.