Sådan sælges en film på Amazon Instant Video

Amazons Instant Video-tjeneste tilbyder tusindvis af film og tv-shows som streamingvideoudlejning eller betalte digitale downloads. Filmskabere kan også sælge deres film via Amazon Instant Video ved hjælp af online-selvudgivelsestjenesten CreateSpace. For at sælge en film på Amazon skal en filmskaber tilmelde sig en gratis CreateSpace-konto, indtaste oplysninger om filmen, indstille en pris og derefter sende en DVD-kopi af filmen. CreateSpace behandler derefter videoen til Amazon Instant Video og betaler filmskaberen 50 procent af salgsindtægterne.

Start en CreateSpace-konto

Trin 1

Åbn internetbrowseren på din computer, og gå til CreateSpace-webstedet.

Trin 2

Klik på linket "Opret en ny konto" på hovedsiden. Indtast dine brugeroplysninger, og klik på knappen "Opret min konto".

Trin 3

Log ind på din konto.

Indtast dine royaltybetalingsoplysninger, som inkluderer din banks konto og routing-numre, postadresse og personnummer. En bankkonto er påkrævet for at modtage betalinger fra Amazon Instant Video-salg.

Tilføjelse af en titel til Amazon Instant Video

Trin 1

Klik på knappen "Tilføj ny titel".

Trin 2

Indtast titlen på din film eller video.

Trin 3

Vælg alternativknappen "Video Download".

Trin 4

Klik på knappen "Kom i gang" under "Ekspert". Hvis du vil have CreateSpace til at guide dig gennem processen, kan du bruge knappen "Kom i gang" under overskriften "Guidet".

Trin 5

Indtast længden på din film i minutter i tekstfeltet "Varighed". Videoer skal være mindst 20 minutter for at blive solgt på Amazon Instant Watch.

Trin 6

Vælg alternativknappen "CreateSpace Assigned" under overskriften "UPC" for at oprette en brugerdefineret UPC-kode til din films Amazon Instant Video-salg. Dette er et nødvendigt trin, selvom du også kan købe din egen UPC-kode og indtaste den ved at vælge alternativknappen "Indtast din egen".

Trin 7

Indtast beskrivelsen af ​​din film, dit sprog og søgeord i de relevante tekstfelter.

Klik på knappen "Gem status". På den næste side indtaster du dine oplysninger til Amazon Instant Watch samt indstiller købsprisen og uploader et billede af plakaten til din film. Derefter vises en adresse, hvor du skal sende din films hovedkopi på DVD.

Mailing af DVD Master

Trin 1

Brænd din film til en DVD-disk. Inkluder kun filmen og en grundlæggende menu, og mærk disken med titlen og dit CreateSpace-titel-id. Dette kan findes under "Project Dashboard" på din CreateSpace-konto.

Trin 2

Læg disken i en DVD-kasse og konvolut eller kasse til forsendelse. Sørg for at bruge polstring for at sikre, at disken ikke brydes i posten.

Trin 3

Adresser pakken til "CreateSpace-modtagelse." Skriv dit titel-id på ydersiden af ​​pakken under adressen.

Trin 4

Send pakken med en sporbar metode til forsendelse, såsom UPS eller FedEx. CreateSpace anbefaler ikke at bruge U.S. Postal Service.

Når CreateSpace modtager disken, vil de inspicere og behandle den for Amazon Instant Video. Det vil være til salg online inden for 60 dage efter godkendelse.