To nye påberåbte iPhone 5-designs vises på den kinesiske leverandørside

Er det sådan, hvordan iPhone 5 vil se ud? Vi blev sendt et tip med et par billeder af, hvad der hævdes at være iPhone 5 mockups fra en kinesisk tilbehørsproducent, men her er den interessante del: begge billeder ser ud som helt forskellige telefoner . Det kunne være relateret til hele dual release iPhone 4S & iPhone 5 ting, eller der kunne bare være forskellige hardware skemaer flyver rundt for tilbehør producenter til at bruge, hvem ved.

Det første billede, der er vist ovenfor, er den mest overbevisende, her er hvorfor:

  • Det viser en kant-til-kant display, der er klart større end iPhone 4, ligesom de første WSJ rygter foreslog
  • Kameraet og flashen (eller et andet kamera?) Vises på modsatte kanter af bagpanelet igen som gamle rygter
  • Designet synes at være lavet af aluminium, og begge ender taper ned, svarende til det nye MacBook Air design
  • Det ser tyndere og lettere ud, som man i vid udstrækning forventes

Nu for nogle aspekter, der ikke giver stor mening om dette første billede; den mærkelige port på bagsiden af ​​sagen er helt ulig Apple, men den er vist i mockup (bemærk, at den ikke er vist i den faktiske beskyttende film, der svæver over det, men foreslår blot en fejlfinding), sådan et slank design ville være svært at passe til en hovedtelefonstik, opladningsholde og højttalere, og der har ikke været nogen tidligere rygter, der tyder på, at både top og bund bliver slankere.

Nu for den anden formodede "iPhone 5", som for mig ligner noget kryds mellem 9to5Mac's spyshot, et par mockups og iPhone 3GS eller iPhone 2G:

Et par ting værd at bemærke om billedet:

  • Skærmområdet ser også større ud
  • Der er tydeligt et frontkamera, i modsætning til iPhone 3Gs og iPhone 2G
  • Hjemmeknappen ser ud som en kapacitiv berøringsbaseret, og ikke en fysisk knap, som nogle rygter foreslog
  • Det ser lidt ud som den 9to5mac spyshot, der optrådte tidligere i ugen
  • Det kan bare passe ind i et af de tilfælde, som 9to5mac fandt
  • Det ligner MacoTakara iPhone 5 mockup

Igen for aspekter, der ikke giver mening om dette; det ser forfærdeligt meget ud som iPhone 3G / 2G, den klæbrige kromgrænse er tilbage, og den underlige linje på bunden er ikke noget, Apple ville gøre.

Begge billeder stammer fra Hui Tong (selvom man kun forbliver på Alibaba), en kinesisk producent, der skaber beskyttende filmdæksler til iPhone og andre mobile enheder, så meget som de lækkede tilfælde, der har floppet rundt, kunne de meget godt have fået adgang til tidlige iPhone 5 diagrammer eller skemaer. Tredjeparts kinesiske producenter synes at være kilden til mange Apple lækager i disse dage, men husk det er bare en mockup, så tag det ikke for bogstaveligt.

Endelig er den anden interessante del, at Hui Tong noter på deres hjemmeside, vil skærmbeskytteren blive tilgængelig "omkring september 2011", hvilket svarer til, hvornår Apple forventes at annoncere iPhone 5 og iOS 5.