Sådan scannes en pc efter en hukommelsesopgradering

At øge hukommelsen på din computer er den bedste måde at give den et stort boost i ydeevne. Selv to- eller tre-årige computere holder måske ikke længere op. I stedet for at bruge hundreder af dollars på at købe et helt nyt system, skal du bytte dine gamle stykker tilfældig adgangshukommelse (RAM) ud med nyt RAM med højere kapacitet. Mens der ikke er nogen scannere tilgængelige direkte gennem Windows for at fortælle dig, hvilken slags RAM du har brug for fra 2010, har flere websteder software, der kan scanne dit system og give disse oplysninger.

Afgørende systemscanner

Trin 1

Naviger din browser til webstedet critical.com/systemscanner, og klik på "Download scanneren" -linjen. Gem filen hvor som helst.

Trin 2

Find den gemte fil, og dobbeltklik på den. Din standard internetbrowser åbnes, og scanningen begynder. Resultaterne åbnes også i din internetbrowser.

Gem eller udskriv den side, der åbnes, og medbring den til din lokale computerbutik. Butikspersonale matcher det RAM, du har brug for. Du kan også købe RAM direkte fra Crucials websted.

Kingston Technologies

Trin 1

Gå til Kingstons websted på kingston.com/shop. Find feltet i øverste venstre hjørne med navnet "Memory Search".

Trin 2

Klik på rullelisten mærket "Søg efter producent", og klik derefter på navnet på din producent. En ny side åbnes. Klik på computermodellen.

Klik på "Søg". En anden ny side åbnes. Herfra kan du se på dine systemoplysninger, finde anbefalede opgraderinger og købe den RAM, du har brug for.

Åbning af sagen

Trin 1

Sluk computeren. Sluk for kontakten til strømforsyningen (hvis nødvendigt), og tag alle eksterne enheder ud.

Trin 2

Skru den store skrue ud på bagsiden af ​​computertårnet. Hvis du har en bærbar computer, skal du finde panelet på undersiden og skrue de to skruer, der holder den nede for at få adgang til RAM.

Trin 3

Fjern en af ​​pindene ved at låse op for tapperne på siderne og trække stykket ud. (Processen forbliver den samme for både bærbar computer og desktop, men fanerne, der indeholder en bærbar RAM, er tyndere, længere og lavet af metal.)

Find modellen til det RAM, du fjernede. Den skal have en etiket som "PC-2700" eller "PC2-5300", som repræsenterer den type RAM, der er specifik for din computer.