Sådan "Vis i Finder" den originale fil i Photos App til Mac OS X

Evnen til hurtigt at hoppe til et foto i Finder-filsystemet i Mac OS er ændret i den nye Fotos-app. For øjeblikket mangler den traditionelle "Reveal In Finder" -funktion i Photos app til OS X, men det betyder ikke, at du ikke kan vise den oprindelige fil i Finder eller få adgang til fotos fra Mac-filsystemet.

Der er faktisk nogle få måder at få adgang til den oprindelige billedfil i Finder fra Photos-appen, og en metode virker næsten nøjagtigt til indstillingen "Vis i Finder", der tidligere eksisterede i iPhoto og Aperture. Læs videre for at lære tre forskellige måder at afsløre en original billedfil i Mac Finder fra Photos app til OS X.

Mulighed 1: Brug billederne "Vis referenced file in Finder" Mulighed for at afsløre den oprindelige fil i Mac OS X

Photos'en Vis referenced File In Finder "-funktionen er stort set nøjagtig den samme som" Reveal in Finder ", der eksisterede i tidligere fotostyringsapps i OS X. Men der er en fangst: Du skal håndtere dit fotobibliotek manuelt og ikke importerer kopier til Photos App Library. Faktisk, hvis du ikke selv administrerer biblioteket, vil "Show Referenced File in Finder" ikke engang eksistere, det bliver gråtonet eller bare helt usynligt. Hvis du ikke importerer billedkopier til Photos app, fungerer denne funktion dog godt og er ret enkel:

  1. Fra Photos-app, højreklik (dobbeltklik på trackpads) på ethvert billede, du vil have adgang til i Finder
  2. Vælg "Vis refereret fil i Finder" fra valglisten for straks at hoppe til billedfindens placering

Du kan også få adgang til samme mulighed i menuen Filer i Photos-appen:

  1. Vælg et billede i Photos app til OS X og træk menuen "Fil" ned
  2. Vælg "Vis referenced fil i Finder" for at åbne originalfilens placering i Mac-filsystemet

Uanset hvilken måde du får adgang til denne funktion, vil du ende i Finder med det valgte originale billede.

Mulighed 2: Få adgang til den oprindelige billedfil med en Drag & Drop fra Photos App til en Mac Folder

Hvis du vælger at opretholde standardfotofunktionen ved at importere og kopiere billeder til et særskilt fotobibliotek, vil "Vis referenced file in Finder" ikke være tilgængelig for dig. Det betyder, at du skal bruge en løsning for at få adgang til det originale billede, måske er det mest simple en grundlæggende træk og slip:

Vælg blot det billede, du vil have adgang til i Finder i OS X, og træk det fra Photos-appen til en mappe på Mac-skrivebordet. En kopi af filen - ikke originalen - vil afsløre sig på den placering, du tabte billedet.

Mulighed 3: Brug Finder til at grave rundt i Photos.photoslibrary

Anbefales ikke nødvendigvis, men en anden mulighed er at rotere rundt i Photosphotos Library-pakken fundet i ~ / Billeder / og forsøg manuelt at finde masterbilledfilerne. Dette virker, men .photosbibliotekspakkerne er klart ikke beregnet til at være brugerens overfor, og katalogerne er ikke organiseret på en måde, der gør dem nemme at gennemse. Selv om dette er muligt anbefaler vi ikke dette, medmindre ovenstående metoder ikke virker, og du skal absolut have adgang til den oprindelige billedfil, for det meste fordi forkert håndtering af disse masterbilledfiler kan medføre problemer i Photos app, eller værre tabet af et billede eller et billede.

Videoen nedenfor viser hurtigt, hvordan du kan få adgang til Photos-appens masterbilledfiler via Finder i OS X

Photos.photoslibrary-filen er placeret i mappen brugerbilleder med følgende ikon:

Måske vil en fremtidig opdatering til OS X Photos app indeholde en "Show In Finder" indstilling for alle fotobiblioteker, det ville helt sikkert være en velkommen funktion for mange Mac-brugere. I mellemtiden, hvis du har migreret et bibliotek til Photos app fra iPhoto eller Aperture, har du ikke højre-klik-indstillingen, medmindre du specifikt valgte at stoppe importen til at kopiere filer til Fotos, før du flyttede biblioteket. Den eneste rigtige løsning på det ville være at lave et nyt Photos App-bibliotek og få det til at bruge referencer frem for at kopiere til selve appen.

Kender du til en anden måde at få adgang til den oprindelige billedfil af et billede, der findes i Photos app? Er der en bedre eller hurtigere måde at få hurtig Finder adgang til refererede fotos? Lad os vide i kommentarerne!