Sådan genopbygges en Microsoft Outlook-profil

Enhver e-mail, du har med Microsoft Outlook, kan gemmes i en .pst-fil. Denne fil vil holde styr på enhver e-mail, du har gemt i din indbakke, udbakke, sendte emner, slettede emner og kladder. Hvis du nogensinde mister adgang til en profil og har behov for at genopbygge din Microsoft Outlook-profil med dine tidligere mistede e-mail-data, kan du importere .pst-filen til din nye profil for at få de tidligere mistede data.

Trin 1

Åbn Microsoft Outlook. Det vises under programmerne på din computer.

Trin 2

Klik på "Filer> Identiteter> Tilføj ny identitet." Indtast de ønskede oplysninger. Fortsæt gennem trinnene, indtil du har oprettet den nye identitet. Sørg for at indtaste de korrekte e-mail-adresseoplysninger. Hvis du ikke er opmærksom på de oplysninger, du skal give i dette trin, skal du kontakte din e-mail-udbyder.

Trin 3

Luk Microsoft Outlook. Start Microsoft Outlook, når du har lukket programmet helt.

Trin 4

Log ind på Microsoft Outlook ved hjælp af den identitet, du lige har oprettet.

Vælg din e-mail-indbakke. Klik på "Filer> Åbn." Naviger gennem mapperne for at finde den .pst-fil, du har gemt dine personlige mailoplysninger til. Når du har fundet det, skal du klikke på "Åbn" for at importere dataene til Microsoft Outlook. Dette gendanner din profils indbakke- og e-mail-data.