Hvad er forskellen mellem en 16GB og en 32GB iPod Touch?

Fra den femte generation af iPod touch producerer Apple to forskellige linjer i sin iOS-baserede bærbare musikafspiller. Den oprindelige femte generation iPod touch kom ud i 2012 og har 32 GB eller 64 GB lagerplads, et bagudvendt kamera og en række farver. En billigere version af iPod touch kom ud i 2013 med 16 GB lagerplads. Denne model kommer kun i en farve og mangler det ekstra kamera i den dyrere version.

Lagerplads

Den definerende skelnen mellem 16 GB og 32 GB modeller på iPod er deres drevplads. For ikke at forveksle med RAM eller aktiv hukommelse, bestemmer drevets hukommelse, hvor mange filer der passer på enheden. Hvis den bruges udelukkende til musik, kan en 16 GB iPod indeholde omkring 4.000 sange. Videoer og apps har en tendens til at tage langt mere plads end individuelle sange, men hvis du bruger disse funktioner kraftigt, kan den større model muligvis gøre et bedre valg.

Kameraforskelle

16 GB og 32 GB modellerne har begge et 1.2MP-kamera, der vender fremad, der understøtter FaceTime-opkald via Wi-Fi. 32 GB-modellen har også et bagudvendt kamera, der ligner iPhone. Dette kamera tager billeder ved 5MP, har en LED-blitz og har avancerede funktioner såsom højt dynamisk område og panorama-tilstand. 16 GB iPod touch har ikke et bagudvendt kamera.

Fysiske forskelle

Begge modeller af iPod touch har de samme ydre dimensioner og skærmdimensioner samt den samme skærmopløsning. Den sølvbagede 16 GB-model vejer lidt mindre ved 3,04 ounce, mens 32 GB-modellen kommer i fem forskellige farver og vejer 3,10 ounce. 32 GB-modellen har også iPod touch-løkke, en stud til fastgørelse af en inkluderet håndledsrem.

Priser på iPod Touch

Apples websted sælger 16 GB iPod touch til $ 229 fra 2014, mens 32 GB-modellen sælges til $ 299. Apple tilbyder også en 64 GB-model - identisk med 32 GB-modellen bortset fra drevplads - som sælger for $ 399.

System- og appoplysninger

Alle versioner af femte generation af iPod touch har den samme processor, samme mængde RAM og samme appkompatibilitet. Så længe du har plads på enheden, kan 16 GB iPod touch køre nøjagtigt de samme apps som 32 GB-versionen. Begge versioner leveres med iOS 7 installeret og understøtter opdatering til iOS 8.