Sådan spiller du iPod-spil på en pc

At køre iPod-spil på computeren er meget nemmere, end du måske tror. At køre emulatorer på din computer giver dig mulighed for at køre andre operativsystemer og enheder på en computer. Dette bruges ofte til udviklingsformål, men kan nydes af alle. Det er nemt at downloade iPod-emulatoren til din computer og er meget sikker, hvis den downloades fra et betroet websted. IPod-emulatoren giver dig mulighed for at køre alle de samme apps, som du ville have på en iPod, men på din computer.

Trin 1

Gå til Apples udviklercenter for at finde den officielle emulator til iPod. Kontroller, at dit computersystem opfylder minimumskravene til emulatoren. Dette vil sikre, at det fungerer korrekt, når det er installeret på din computer.

Trin 2

Download og installer emulatoren. Når du har installeret emulatoren, skal du åbne den og begynde at installere de applikationer, som du gerne vil køre på den.

Trin 3

Få adgang til App Store via emulatoren, og søg efter de spil og apps, du vil installere. App Store kan fås via emulatoren, ligesom den ville være på iPod, ved at klikke på App Store-ikonet, der vises på skærmen.

Trin 4

Åbn emulatoren på din computer, og test apps og spil. Nogle gange fungerer applikationerne på din iPod ikke helt rigtigt på computerens emulator, så det er vigtigt at vide, om de applikationer, du vil bruge på din computer, fungerer på emulatoren.

Brug emulatoren, som du ville bruge den aktuelle enhed. På emulatoren vil du se alle de samme kontroller som den rigtige iPod bortset fra at alle bevægelser og knapper er aktiveret med musen. For eksempel, når du trykker på enhedens skærm eller navigationshjul for at foretage et valg, skal du i emulatoren i stedet klikke på skærmen.