Sådan tilføjes lysbilledshow i Blogger

Blogger giver dig mulighed for at offentliggøre fotos på din blog ved hjælp af et lysbilledshow, der automatisk roterer billeder på din side. Disse animerede billeder er en underholdende funktion for dine besøgende, og de giver dig mulighed for at skabe iøjnefaldende skærme ud af dine medier. Så længe du har dine fotos hostet i en fotostyringstjeneste, såsom Flickr eller Photobucket, kan du oprette et lysbilledshow ved hjælp af Bloggers lysbilledshow-gadget.

Trin 1

Log ind på din fotostyringskonto, og klik derefter på "Del" ved siden af ​​det ønskede fotoalbum. Kopier den URL, der vises. Hvis du har problemer med at finde delingsfunktionen på din særlige vært, kan du se siden Hjælp eller ofte stillede spørgsmål.

Trin 2

Log ind på din Blogger-konto, og klik derefter på navnet på det websted, du ændrer.

Trin 3

Klik på linket "Layout", og klik derefter på linket "Tilføj en gadget" for at åbne dialogboksen Tilføj en gadget. Klik på linket "Grundlæggende", og klik derefter på plustegnet ud for titlen på lysbilledshow.

Trin 4

Klik på "Andet" ved siden af ​​kildetitlen, og indsæt derefter dit link i tekstfeltet "Feed URL". En forhåndsvisning af dit lysbilledshow vises nederst i dialogvinduet.

Brug de resterende menuer til at indstille funktioner såsom hastigheden på dit diasshow og rækkefølgen af ​​billederne. Klik på knappen "Gem".