Sådan chatter du på TinyChat

Træt af at tale med de samme gamle, kedelige venner? Prøv en online chat-tjeneste såsom Tinychat. Tinychat giver brugerne mulighed for at oprette profiler, åbne virtuelle chatrum og engagere sig i live videochat med mennesker over hele kloden. Tinychats brugervenlige grænseflade gør det let at opsætte dit eget chatrum, og du kan få nye venner og opbygge varige forhold med et par museklik.

Trin 1

Besøg Tinychat-startsiden (http://tinychat.com/start/), og opret en profil. Indtast et brugernavn og en adgangskode, du vil huske, og skriv din e-mail-adresse i den relevante plads. Klik på feltet for at acceptere vilkårene for brug, og klik på den grønne "Ja" -knap for at oprette din Tinychat-konto.

Trin 2

Klik på det grønne felt i øverste venstre hjørne med dit brugernavn, og rul ned til "Indstillinger". Udfyld et visningsnavn, biografi og beskrivelse af dig selv i felterne. Hvis du vil uploade et foto, skal du klikke på "Gennemse", vælge det rigtige foto og trykke på knappen "Opdater" nederst på skærmen.

Trin 3

Vælg knappen "Design" til højre for din profil, og tilpas farve, stil og tema i dit chatområde. Tryk på knappen "Privatliv" for at justere indstillingerne for dit chatrum. Dette giver kommentarer til dit chatrum og giver dig mulighed for at vælge, om du vil tillade alle på Tinychat at bruge dit chatrum, eller om du vil begrænse det til inviterede venner.

Tænd for dit webcam, og klik på "Chat med dine venner!" knap for at oprette et nyt chatrum. Navngiv dit værelse, og tryk på knappen "Chat". Hvis du vil deltage i et eksisterende chatrum, skal du rulle ned, indtil du finder et rum, du vil deltage i, klikke på rummet og begynde at chatte med Tinychat.