iOS 8.3 Beta 3 Udgivet for udviklere

En tredje betaversion af iOS 8.3 er blevet frigivet til udviklere. Den nye beta-build er 12F5047f og indeholder fejlrettelser og forbedringer af funktioner til kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder.


Udviklere, der i øjeblikket kører den anden beta af iOS 8.3, kan finde den nyeste beta-build, der er tilgængelig i softwareopdateringsmekanismen på deres enheder i appen Indstillinger. Firmware IPSW-filer kan downloades direkte fra iOS Dev Center og installeres manuelt også.

Apple anbefaler, at beta-software kører på hardware, der er dedikeret til testning. Sikkerhedskopier altid en enhed, før du installerer beta-software.

Apple har ikke offentligt angivet hvilke funktioner eller ændringer der vil blive bragt til iOS 8.3. Men ifølge MacRumors indeholder iOS 8.3 for øjeblikket fejlrettelser og flere nye funktioner, herunder support til trådløst CarPlay, nyt varieret Emoji-ikon med skyggemodifikatorer og nogle nye ikoner, støtte til Google Two-Factory-godkendelse, support til Apple Pay in Kina og flere nye Siri-sprog. Husk at iOS 8.3 er i øjeblikket i beta, disse funktioner kan ændres inden den endelige udgivelse.

Den seneste offentlige version af iOS til iPhone, iPad og iPod touch forbliver iOS 8.2, som omfatter support til Apple Watch. Der er ingen kendt tidslinje til iOS 8.3, men typisk beta versioner går gennem flere udgivelser, før en endelig version er tilgængelig for offentligheden.