iOS 6 udvikling undervejs

IOS 6, der kører på en iPad, begynder at lave fremtoninger i weblogs, hvilket indikerer, at Apple arbejder på en fremtidig udgivelse af deres mobile operativsystem. Næsten intet er kendt om iOS 6 på dette tidspunkt, men det bør ikke være nogen overraskelse, at Apple arbejder på versioner af iOS ud over det nuværende iOS 5.1 beta.

IOS 6-serverlogbogsposterne blev først bemærket af ArsTechnica, som reducerede oprindelsen af ​​iOS 6-brugeragenterne til Cupertino, Californien, hjemstedet for Apple Inc. Lignende fund er blevet en noget pålidelig metode til at opdage fremtidige Apple OS-udgivelser forud for meddelelse, som demonstreret af OS X 10.8 i oktober sidste år og OS X 10.7 et helt år før debut. Dette indikerer ikke, at iOS 6 vil blive frigivet når som helst snart dog, selvom spekulationer tyder på, at vi kunne se en iOS 6 beta så snart WWDC 2012.

Selvfølgelig er det altid muligt, at Apple vil overraske alle og springe over iOS 5.1 helt til fordel for iOS 6, men det forekommer usandsynligt, da den nuværende version af iOS er 5.0.1. Den offentlige version af iOS 5.1 er bredt antaget at debutere som en gratis opdatering sammen med lanceringen af ​​iPad 3 i næste uge den 7. marts.

Det er værd at påpege, at spoofing bruger agenter er latterligt nemt. For eksempel vil strengen herunder spoof en lignende iOS 6 og iPad brugeragent til målserveren på osxdaily.com, ændre URL'en i slutningen til noget andet, hvis du ønsker at narre andre.

curl -A "Mozilla/5.0 (iPad; CPU OS 6_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/535.8 (KHTML, like Gecko) Version/5.3.5 Mobile/8J2 Safari/535.8" http://osxdaily.com

Det ville dog ikke ændre din geografiske beliggenhed, så du skal muligvis bestille en flyvning til Cupertino, hvis du virkelig vil narre nogen.