Sådan foretages fejlfinding af en RCA Rs2650-stereo

RCAs RS2650 Stereo er et stereoanlæg i boghyldestørrelse med en cd-skifter med fem diske (CD). CD-afspilleren er kompatibel med CD-, CD-R-, CD-RW-, MP3- og WMA-formater. Der er fem equalizer-forudindstillinger og 32 AM / FM-forudindstillinger til radioen. Der er praktisk lyd- / videoindgange foran til spilkonsoller og bærbare musikafspillere. Problemer med systemet kan ofte løses ved hjælp af fejlfinding.

Trin 1

Kontroller, at netledningen er sikkert, hvis systemet ikke kan tændes. Træk stikket ud et øjeblik, og sæt det derefter i igen. Prøv en anden stikkontakt. Prøv et andet udstyr, der er tilsluttet stikkontakten.

Trin 2

Forøg lydstyrkeindstillingen, hvis der ikke er nogen lyd. Kontroller eventuelle højttalertilslutninger. Sørg for, at ingen ledninger er løsnet. Tilslut eventuelle ledninger, der er løse. Sørg for, at du har valgt den rigtige kilde, hvis der ikke er nogen lyd. Hvis du f.eks. Vil lytte til en CD, skal du sørge for, at CD-funktionen er valgt.

Trin 3

Flyt antennen lidt, hvis radiomodtagelsen er dårlig. Flyt systemet væk fra elektriske apparater som mikrobølger, der kan forårsage interferens.

Trin 4

Kontroller, at der er en cd i bakken, hvis du prøver at afspille en cd. CD-etiketten skal vende opad. Prøv en anden cd.

Trin 5

Skift til en anden funktion som bånd eller tuner, og derefter tilbage til CD, hvis CD-knappen ikke reagerer eller ikke ændrer diske, når du trykker på Disc Skip.

Udskift batterierne i RCA RS2650 fjernbetjeningen, hvis fjernbetjeningen ikke fungerer. Sørg for, at du peger fjernbetjeningen mod systemet - kom tættere på systemet.