Portal 2 til Mac er ude nu!

Portal 2 til Mac er ude, spillet er en unik puslespil-shooter blanding, der er i modsætning til næsten alle andre spil på markedet. Spillet omfatter single player og en ny multiplayer kooperativ mode, der kræver to spillere at arbejde sammen på unikke måder.

Valve beskriver Portal 2 som følger:

Portal 2 trækker sig fra den prisbelønnede formel af nyskabende gameplay, historie og musik, der tjente den oprindelige portal over 70 industrilønninger og skabte en kultfølelse.

Single-player-delen af ​​Portal 2 introducerer en støbning af dynamiske nye figurer, et væld af friske puslespilelementer og et meget større sæt af utrolige testkamre. Spillere vil udforske aldrig tidligere set områder af Aperture Science Labs og blive genforenet med GLaDOS, den lejlighedsvis mordiske computerkammerat, der guidede dem gennem det oprindelige spil.

Portal 2 koster $ 49, 99 og kan downloades via Steam, Valves digital distributionsklient. Hvis du ikke har noget imod at vente et par dage til gratis forsendelse, har Amazon Portal 2 for 44, 99 dollar .

Portal 2 Mac Systemkrav

Jo bedre din computer, desto bedre vil spillet køre. Her er mindstekravene:

  • Mac OS X 10.6.7 eller nyere
  • Intel Core Duo 2GHz eller bedre
  • 2 GB RAM eller større
  • 7, 6 GB ledig diskplads
  • ATI Radeon 2400 / NVIDIA 8600M / Intel HD 3000 - eller højere

Systemkravene er gode og alle, men hvis du er ligesom mig, vil du gerne se, hvor godt Portal 2 kører på en Mac. Tjek videoen nedenfor, som viser en MacBook Pro 15 "Core i7, der kører spillet i Mac OS X 10.6.7 på højeste indstillinger, det ser fantastisk ut og opretholder 60 FPS:

Den anden seje ting om Portal 2-meddelelsen er, at Mac-versionen blev udgivet sammen med sine Windows-, Playstation 3- og Xbox 360-brødre, hvilket tyder på, at Mac-platformen bliver taget mere og mere alvorligt af spiludviklere.

(Over gameplay video fundet via MacRumors)