4 tips til at optage fantastisk video af fyrværkeri med iPhone eller iPad

Vi har delet nogle tips til at tage gode billeder af fyrværkeri med iPhone før, men fyrværkeri er naturligvis i gang, så måske er den bedste måde at fange et fyrværkeri på med en god video. Heldigvis har iPhone og iPad et vidunderligt videooptagelseskamera bygget lige ind, og med et par tricks kan du fange fantastisk video af et fyrværkeri, eksplosioner eller endda hele showet ved hjælp af andet end iPhone og det er indbygget funktionssæt.


Det er klart, at vi stræber efter dette til den 4. juli i USA, men fyrværkeri er et fælles middel til at fejre alle slags begivenheder, datoer og andre begivenheder, så selvom du ikke tænker på uafhængighedsdagen, kan du tage disse tip med dig til nytårsaften, eller endda dit skøre onkels hus, der slukker mørtel, når hans hold vinder et spil.

1: Forbind iPhone mod noget, eller brug en stativ

Da videooptagelse næsten altid er bedst med et still kamera skud, anbefales det at proppe iPhone mod noget eller ved at bruge en stativ. Nu ved jeg hvad du tænker, hvem har en iPhone stand? Næsten ingen, right? Rigtigt, men du har sandsynligvis nogle solbriller, og solbriller fungerer faktisk rigtig godt som en lille iPhone-stand, der peger kameraet op i himlen, perfekt! Selvfølgelig kan en pose med chips, en ølkande, hotdogbunke, en T-ben eller næsten alt andet arbejde for at sætte en iPhone eller iPad i stå, bare være sikker på, at den er robust og stabil nok til at vinde ' t blæse rundt i vinden.

2: Lås eksponeringen for de bedste resultater

Da fyrværkeri er lyst mod en mørk himmel, kan kameraet forsøge at overkompensere i begge retninger, og enten blæse billedet med for meget lys eller gøre det alt for mørkt, da det kompenserer for en fyrværkeribom. Heldigvis kan du hurtigt låse kameraets eksponering, når du er i videooptagelsestilstand i iOS. Prøv nogle få forskellige eksponeringer, men generelt vil du søge en mørkere himmel, så fyrværkeriene ikke vaskes ud.

3: Optag hele Firework Show i Time Lapse

IPhone kan optage fantastisk time-lapse-video, så hvorfor ikke fange hele fyrværkeri i et tidsrum? IPhone-tidsforløbsfunktionen er ret smart og fungerer rigtig godt, og jo længere videooptagelsestid du fodrer det, desto bedre bliver resultatet. Hvis du har nok plads til rådighed på iPhone, skal du prøve at fange hele fyrværkeri i løbet af tiden, og derefter beskære videoen ned senere for at forkorte klippet.

Her er en prøve-time-lapse videooptagelse af et fyrværkeri-show fra Sydney Australia (ikke skudt med en iPhone, men iPhone-kameraet er lige så effektivt!), Næsten halvvejs i videoen virkelig opfanger fyrværkeriaktionen, og du kan virkelig få en fornemmelse for, hvor stor tid der er for denne slags ting:

Og her er et andet time-lapse skud af et fyrværkeri show fra Louisville Kentucky:

Optag aftenen show med time-lapse, det vil være fantastisk!

4: Brug Slow Motion Capture

Fyrværkeri sker hurtigt, så hvorfor ikke sænke handlingen med slow motion videooptagelse?
Videooptagelse med langsom bevægelse er lidt mere tilgivende end tiden, så du behøver ikke nødvendigvis en stand til at fange en langsom film af eksploderende fyrværkeri, bare hold fast og pege i den rigtige retning, du vil næsten helt sikkert få en god fangst, og resultatet bliver imponerende.

Den slow-motion video af fyrværkeri nedenfor blev skudt med et andet digitalkamera, men iPhone er let lige så i stand, men tjek ud, hvor fint dette klip er:

Husk, du kan endda justere slow motion capture hastigheden, hvis du har en nyere model iPhone, hvilket betyder super-slow-motion fyrværkeri eksplosioner er en mulighed med 240fps optagelse. Prøve det!

Har du andre tips eller tricks til at fange og optage video af et fyrværkeri? Lad os vide i kommentarerne. Og hvis du hellere vil sigte på stillbilleder, har vi nogle gode tips til at få billeder af fyrværkeri med iPhone også. Nyd fejringen!