The Clamshell iBook Brugt som iPad Stand, Meget Unikt!

Husk den gamle clamshell iBook? Forgængeren til MacBook, den mærkelige udseende multikleurede iBook var stor, pæreagtig og .... enestående.

Nå, nu kan du bruge den meget iBook som iPad stand, hvis du virkelig vil, måske hule ud skærmen og holde den derinde. Lidt af det gamle og det nye, alt sammen. Ser interessant ud, huh? Interessant ide, alligevel.

Dette er helt unikt iPad stand: Indstil en iPad i en gammel clamshell iBook i stedet for enhedens skærm. Det ville være endnu køligere, hvis tastaturet fungerede, men det ville kræve en smule indsats, som at grave ud tastaturet og indlejre et Bluetooth-tastatur, som er synkroniseret til brug sammen med iPad til typing. Det er muligt, men det ville ikke være let.

Nu bliver vi nostalgiske om Bondi Blue clamshell iBook, hvilken interessant Mac der var. Designet af Jony Ive, måske ikke en af ​​de smukkeste kreationer, men det stod ud og matchede iMac, der også var tilgængelig i Bondi Blue omkring samme tid. Hvad en Mac.

Tak for indsendelsen Dana. Det er ikke helt så revolutionerende som katte som iPad står, men det er en smule Apple nostalgi alligevel.