MenuPop giver øjeblikkelig adgang til programmenuer fra hvor som helst

Nogensinde ønske du kunne få adgang til en applikations menulinje med det samme fra hvor som helst? MenuPop opfylder dette ønske, aktiverer en apps menu hvor som helst med et klik på en genvejstast eller musemarkør ved at oprette en kontekstmenu ud af hovedmenuen. Det betyder, at du kan få adgang til Apple  menuen, Fil, Rediger, alt, øjeblikkeligt fra en hurtig genvej.

MenuPop er et godt værktøj, især til Mac-brugere med flere skærme. Når du først angiver det primære display, stikker menulinjen kun på den pågældende skærm. Det er også meget praktisk, hvis du bruger meget tid i OS X Lion's fuldskærmsprogrammer. Mindre bevægelse af markøren betyder mere produktivitet, og plus det er gratis at downloade, så hvorfor ikke prøve det?

Download MenuPop fra Mac App Store - gratis kun 9. august, ellers $ 4, 99

App'en fungerer fint i næsten alle applikationer i Mac OS X 10.6 og OS X 10.7, og du kan justere skrifttypens størrelse på popupmenuen for at imødekomme dine præferencer. Det er temmelig tilpasset, så sørg for at tjekke præferencerne for at få en følelse af apps evner.