Sådan broes kabelforbundne routere

Hvis kablede routere ikke er korrekt konfigureret, vil de forblive i konstant konkurrence om kontrol over netværket og afbryde forbindelsen til internettet. Normalt er en kabelforbundet router bro, så du kan tilføje et trådløst netværk. Du kan vælge at bygge bro over to kablede routere, hvis du vil udvide netværk i hele dit hus. Du kan også bygge bro over to kablede routere, hvis du vil øge antallet af tilgængelige porte til computere og andet netværksudstyr.

Trin 1

Tilslut en af ​​de kablede routere til din computer via Ethernet-kabel. Ethernet-kablet ligner en kabelsnor med en større telefonforbindelse. Få adgang til din routers sikkerhedsmenu ved at skrive http://192.168.1.1 i adresselinjen i din browser. Indtast et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til dit netværk. Se din manual eller undersiden af ​​din router for at finde standardbrugernavnet og adgangskoden.

Trin 2

Få adgang til LAN-adressen (Local Area Network) samt routerens DHCP-pool i de grundlæggende indstillinger for din netværkskonfiguration. Skriv disse tal ned, da du får brug for dem senere. Afslut routerkonfigurationsskærmen.

Trin 3

Tilslut din anden kablede router til din computer via Ethernet. Tilslut ikke den anden router til den første router. Åbn din webbrowser, og gå til http://192.168.1.1, og indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Trin 4

Naviger til WAN-delen (wide area network) på sikkerhedsskærmen, som kan have forskellige måder at finde, afhængigt af din routermodel. Indtast en IP-adresse til denne router, der er uden for det DHCP-område, du skrev ned tidligere. For eksempel, hvis din DHCP-pool er 192.168.100-150, skal du vælge en DHCP-pool som 192.168.1.38.

Trin 5

Naviger til LAN-opsætningsskærmen, og sørg for, at DHCP er slået fra.

Trin 6

Naviger til din trådløse konfigurationsopsætning, og vælg et andet SSID-navn (Service Set Identifier) ​​fra den første router, du oprindeligt oprettede. Du kan vælge ethvert navn til dit SSID.

Trin 7

Opret en anden adgangskode under sikkerhedsindstillingerne. Sørg for, at din adgangskode er oprettet under WPA-indstillingen. Hver routerkonfigurationsskærm varierer, så se din manual for at finde ud af, hvilket link du skal klikke på for at få adgang til det. Skriv dine nyligt ændrede indstillinger ned, og gem.

Træk den anden router ud af stikkontakten. Tilslut Ethernet-kablet, der kører fra bagsiden af ​​den anden router, til en tilgængelig Ethernet-port på hovedrouteren. Sæt den anden router tilbage i væggen.