Angiv en tastaturgenvej til systemindstillinger i Mac OS X

Hvis du finder dig selv tilpasning af ting i Systemindstillinger ofte nok, er det nyttigt at oprette en universel tastaturgenvej for hurtigt at starte i kontrolpanelerne på Mac.

Sådan gør du det i Mac OS X:

  1. Åbn System Preferences og klik på "Keyboard" panelet
  2. Klik på "Tastaturgenveje" og vælg "Programgenveje" fra listen
  3. Klik på [+] plus-knappen og vælg "Alle programmer" i rullemenuen, og derefter ved siden af ​​"Menu Titel" indtast "Systemindstillinger ...", og klik derefter på "Tastaturgenvej" for at indstille genvejstasten. Til dette gennemgang valgte jeg Control + Command + som genvejstast
  4. Klik på "Tilføj" og luk af Systemindstillinger
  5. Hit Control + Command +, eller hvad din genvej blev indstillet til øjeblikkeligt at starte System Preferences hvor som helst

Det er vigtigt at vælge en tastaturgenvej, der ikke forstyrrer andre handlinger eller apps, så vidt jeg kan fortælle intet andet forbeholder Control + Command + Comma, så det virker perfekt til dette formål. Når du er indstillet, vil du bemærke, at tastaturgenvejen nu er knyttet til Systemindstillinger i Apple-menuen.

Uden at indstille noget ekstra, kan du også starte direkte i udvalgte systemvalgpaneler ved at bruge Valg og de forskellige funktionstaster som Lyd og Lysstyrke.

Dette hjælpsomme tip kommer gennem en af ​​vores læsere, Esaruoho.