Sådan får du alle tre starter-pokemoner i brand rød

Elementer, du har brug for

  • Action Replay til Game Boy Advance eller Game Boy Advance Link-kabel

  • 2 Game Boy Advances

  • 2 eksemplarer af “Pokémon FireRed Version”

I "Pokémon FireRed Version" er du tvunget til at tage en vanskelig beslutning i begyndelsen af ​​spillet: hvilken starter Pokémon vælger du? Du kan vælge mellem ildtype Charmander, Bulbasaur af græs eller Squirtle af vandtype, men du kan kun vælge en. Du har aldrig en chance for at komme tilbage og vælge en anden, plus du kan ikke finde disse Pokémon i naturen. Den eneste måde at fange alle tre starter Pokémon er at handle eller bruge en Action Replay snyderi.

Med Action Replay

Start et spil som normalt, og vælg en hvilken som helst starter Pokémon. Gem spillet, og luk det derefter.

Fjern "Pokémon FireRed Version" -patronen fra Game Boy Advance og tilslut Action Replay til Game Boy Advance.

Skub "Pokémon FireRed Version" -patronen ind i Action Replay. Tænd for den, og vælg "Kodeindtastning" -skærmen.

Indtast masterkoden: 72BC6DFB E9CA5465 A47FB2DC 1AF3CA86.

Indtast koden til de to starter Pokémon, du ikke har. Bulbasaurs kode er 8ED19163 3579E69D AD86124F 2823D8DA. Squirtles kode er 8ED19163 3579E69D BCDCB406 2F2FD763. Charmander's kode er 8ED19163 3579E69D DB8C60CD 81FD6AA7.

Start spillet og gå ind i et græsareal for at støde på og fange de to resterende starter Pokémon.

Med Link-kabel

Start et spil, og vælg enhver start-Pokémon fra Professor Oak.

Gå nordpå til Viridian City og gå til Poké Mart for at hente en pakke til professor Oak. Gå tilbage til Pallet Town for at levere pakken og modtage dine Pokédex og fem Poké Balls.

Vend tilbage til Viridian City. Brug en Poké Ball undervejs til at fange enhver svag, kastbar Pokémon (dine valg vil være Ratatta eller Pidgey.)

Gå ind i Pokémon Center i Viridian City, og vent.

Gentag trin 1 til 4 på din anden kopi af spillet, bortset fra at vælge en anden starter Pokémon.

Tilslut de to systemer via linkkablet, og tænd begge. Gå ovenpå i Pokémon Center og tal med damen bag disken til højre for at muliggøre handel.

Byt en starter-Pokémon til en af ​​de smidende Pokémon, så du har to starter-Pokémon på en patron. Dette vil være den “gode” kopi af spillet.

Gem den "gode" kopi af spillet, og læg den til side. Start et nyt spil på den anden patron, vælg den eneste starter, du ikke har valgt endnu, og spil videre til Viridian City. Gå ind i Pokémon-centret, og byt det ud til den "gode" kopi af spillet.

Tips

Du kan også handle med en ven, hvis du ikke har to Game Boy Advance-systemer, men du har en ven, der er villig til at opgive en starter eller gennemgå processen med at starte og genstarte gemte spil.