Du kan nu downloade Super Mario Run til iPhone

Super Mario Run, den meget forventede debut Mario spil til iOS, er nu tilgængelig til iPhone, iPad og iPod touch brugere.

Spillet er designet til at spille en hånd på en mobil enhed, da Mario løbende løber, trykker du på for at hoppe, mens du samler mønter, stomper på Goombas og navigerer på de forskellige forhindringer på hvert kursus. Det er meget højpoleret og meget sjovt, hvilket er præcis det, du ville forvente fra Nintendo.

  • Få Super Mario Kør på App Store her, download er omkring 200mb

Super Mario Run er gratis at downloade og indeholder flere niveauer til at spille gratis også. For at låse op for det fulde spil på 24 kurser og chefer kampe, skal du bruge $ 10 på et køb i app.

Uanset om du er en stor retro gaming fan, en Mario entusiast eller Nintendo fanatiker, eller bare en afslappet gamer, vil du sikkert nyde Super Mario Run. Det er en fantastisk blast fra fortiden, der er blevet moderniseret og passer bemærkelsesværdigt godt på iOS-platformen.

Prøv det, det er en god tid! Ingen emulatorer kræves, og det kan bare holde dig til, indtil Amazon i sidste ende lager flere af Nintendo Classic-konsoller, som alle forsøger at få deres hænder på for denne feriesæson. Og mens vi lurer efter Nintendo-produktioner, lad os håbe, at et Zelda-spil til iOS kommer næste gang ...

Åh, og glem ikke, der er også en Mario-klisterpakke tilgængelig i iOS, så du kan slå Mario-klistermærker over dine iOS-meddelelser.