Sådan indsendes ideer til et videospil

Elementer, du har brug for

  • Handelspublikationer

  • Spilpakker

Videospildesignere bruger år på at gøre en simpel idé til et spil, som folk spiller hjemme. Når du kommer med en idé om dig selv, skal du vide, hvad spiludviklere vil have, og hvordan de laver spil. Du kan finde ud af, at nogle virksomheder accepterer ideer fra udenforstående, mens andre kun arbejder internt. Du skal også se på de forskellige tilgængelige platforme og lære mere om branchen. Hvis du holder dig på toppen af ​​markedet for videospil, kan du se tendenser med hensyn til, hvad spillerne ønsker.

Sådan indsendes ideer til et videospil

Finjuster din idé, og gør den til et konkret spilscenarie. En simpel idé er ikke nok, fordi alle kan komme med et spilkoncept. Du er nødt til at oprette figurer, et plot og skurke eller forhindringer, som dine karakterer kan besejre eller overvinde.

Sådan indsendes ideer til et videospil

Læs fagmagasiner og publikationer for at se aktuelle spil under udvikling. Tjek de officielle magasiner til Xbox, Nintendo og PlayStation, som alle normalt indeholder oplysninger om kommende spil og spil under udvikling. Sørg for, at der ikke er nogen spil, der ligner dig, der allerede er under udvikling eller er beregnet til frigivelse.

Sælg videospil, Opret videospil, Videospilideer

Opret en prøvepakke, der indeholder alle detaljer i dit videospil. Lav et par tegninger for at visualisere, hvordan karaktererne og skurkerne ser ud, samt baggrunden for spillet. Medtag oplysninger om plot af spillet, og hvad de forskellige karakterer gør inden for spillet.

Sådan sendes ideer til et videospil

Send uafhængige spiludviklere et forespørgselsbrev om dit spil. Uafhængige udviklere er mere villige til at acceptere ideer, fordi de har flere muligheder, når det kommer til oprettelse af spil, herunder at sælge deres egne spil på programmer som Xbox Live.

Sådan sendes ideer til et videospil

Kontakt større virksomheder, herunder PlayStation og Microsoft, der ejer Xbox. Du får bedre held, hvis du kender nogen, der arbejder for virksomheden eller har dine egne kontaktpersoner inden for branchen. Husk også, at selvom virksomheden accepterer at købe din idé, er der ingen garanti for, at de rent faktisk gør det til et videospil.

Tips

Hvis du har erfaring med at designe videospil, kan du overveje at omdanne din idé til et spil og sælge det gennem et af de online-systemer, der er tilgængelige for hver videospilkonsol. Du beholder det meste af overskuddet og får et bredt publikum, der måske er interesseret i at købe dit spil.