Sådan udskiftes tuneren i et LCD-tv

Udskiftning af tuneren i dit LCD-tv kan blive nødvendigt, hvis det er gået dårligt. Heldigvis er LCD-tv lavet i lag for at lette fremstillingen. Der er selve LCD'et, hvor printkortet er stablet, og der er tunerkortet bag det. Dette giver virksomheder mulighed for at sælge det samme tv i forskellige lande ved blot at udskifte tunerkortet i stedet for at skulle bygge et helt nyt LCD-tv til hvert land.

Trin 1

Sluk for tv'et. Sæt et antistatisk armbånd på, så din statiske elektricitet ikke chokerer tv'ets kredsløb og muligvis skader. Drej tv'et 180 grader, så bagsiden nu vender mod dig. Træk strømstikket ud af bagsiden af ​​tv'et, selvom det er slukket, er der stadig en restladning igennem for at holde hukommelseskredsløbene i live.

Trin 2

Find skruerne, der forankrer bagsiden af ​​LCD-tv'et. Jo større tv'et er, jo flere skruer vil der være. Skru skruerne af med en håndskruetrækker, brug ikke noget elværktøj, da det kan beskadige tv'et med dets overdrevne drejningsmoment. Hold styr på skruerne - det kan være svært at få udskiftet.

Trin 3

Træk bagsiden af ​​huset og placer det på den side, hvor det ikke beskadiges. Plasten er ikke beregnet til at tage nogen vægt, så en fejlagtig fejl kan knække den. Kig ind i tv'et, og find kredsløbskortet tættest på dig, dette er tunerkortet. Det er forankret med fire skruer til plastmastre, der sætter kredsløbet nedenunder. Skru disse skruer ud og hold dem adskilt fra de udvendige skruer, da de har en anden længde.

Trin 4

Træk tunerkortet af pylonerne med hånden, men ikke helt, da der vil være ledninger under brættet. Fjern ledningerne manuelt. De sættes bare i tilsvarende porte. Træk nu tunerkortet helt ud. Sæt udskiftningskortet ind ved først at forbinde ledningerne til tunerkortet. Den nøjagtige placering afhænger af din model af LCD-tv. Skru tunerkortet på plastmastrene med de rigtige indvendige skruer.

Sæt bagsiden tilbage på LCD-tv'et, og skru de udvendige skruer ind igen. Sæt strømmen i igen, drej TV'et og tænd det.