iOS 11.2 Beta 1 frigivet til test

Apple har udgivet den første iOS 11.2 beta til iPhone og iPad brugere, der deltager i beta testprogrammet. Den første iOS 11.2 beta 1-udgivelse er tilgængelig for udviklere, men vil sandsynligvis komme til offentlige beta brugere kort tid efter.

Udgivelsen af ​​iOS 11.2 beta er noget nysgerrig, fordi Apple i øjeblikket kører et separat beta-program med iOS 11.1, hvilket muligvis viser, at iOS 11.1-finalen snart vil debutere (hvis ikke i dag), måske når eller før iPhone X ankommer fredag ​​til tidligt forudbestillede kunder og dem, der kommer op til Apple-butikker.


Brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammet, kan finde iOS 11.2 beta 1 til rådighed nu via softwareopdateringsmekanismen i appen Indstillinger.

IOS 11.2 fokuserer formentlig på fejlrettelser, måske løsningen af ​​problemer med iOS 11 og forbedringer af funktionerne, men det kan også omfatte støtte til Apple Pay Cash og -meddelelser i iCloud, to funktioner, der blev annonceret med iOS 11, men som endnu ikke er lanceret til den generelle offentlig.

Separat arbejder Apple også på beta-udgivelser af iOS 11.1 og MacOS High Sierra 10.13.1, og i dag er de første beta-builds af watchOS 4.2 og tvOS 11.2 blevet frigivet til beta-test også.