Hvordan kan jeg finde en person, hvis nummer er afbrudt?

Internettet har gjort det lettere end nogensinde før at finde folk, selv personer, hvis telefonnumre ikke længere fungerer. Selvom en person muligvis ikke længere er opført i en telefonbog, er chancerne for, at personen er anført et eller andet sted på Internettet. Når du søger på internettet efter mennesker, vil du sandsynligvis løbe ind i nogle svindel. Imidlertid tilbyder mange websteder som søgemaskiner gratis ressourcer til at finde oplysninger om lokalisering af mennesker. Du kan opleve, at en person simpelthen har skiftet sit telefonnummer, men papirtelefonbøgerne er endnu ikke opdateret. Mange internetwebsteder opdateres regelmæssigt, hvilket hjælper, når man søger efter en person.

ZabaSearch

Trin 1

Åbn din internetbrowser, og gå til "ZabaSearch.com."

Trin 2

Indtast navnet på den person, du søger efter, i feltet nedenfor "People Search by Name". Indtast for- og efternavn for mere nøjagtige resultater. Hvis du kender den stat, hvor personen bor, skal du vælge staten fra listen.

Trin 3

Klik på "Free People Search", så åbner din browser en ny side.

Trin 4

Hvis dine oplysninger er for brede, vil ZabaSearch bede om mere specifikke oplysninger for at begrænse valgene. Udfyld så mange oplysninger, som du kan, og klik derefter på "Gratis personsøgning", så åbnes en ny side med en liste over oplysninger.

Scan listen over oplysninger for at finde ud af, om den person, du søger efter, er på listen. Du kan klikke på navnet, som fører dig til et kort, der angiver personens adresse.

WhitePages

Trin 1

Åbn din internetbrowser, og gå til "WhitePages.com."

Trin 2

Indtast så mange oplysninger, som du kender, i de angivne felter. Du skal indtaste personens efternavn. Indtast fornavn og by, stat eller postnummer, hvis du kender disse oplysninger.

Trin 3

Klik på knappen "Find", som leder dig til den næste side, der har dine søgeresultater.

Hvis WhitePages ikke finder den person, du leder efter, kan du overveje at ændre dine søgeresultater. For eksempel måske den person, du søger efter flyttede byer, så du skal bare søge efter hende ved navn eller efter hendes navn og den tilstand, du tror, ​​hun bor i.