Apple Remote Control Mischief: Hvorfor skal du deaktivere Mac Remote

Jeg har for nylig offentliggjort en guide til, hvordan du deaktiverer Apple Remote Control, og en af ​​vores læsere skrev ind med et godt prank, der viser, hvorfor du vil slukke fjernbetjeningen eller i det mindste par en til din specifikke Mac:

Vil du vide, hvorfor du skal slukke for Apple Remote? Prøv dette: Tag en Apple Remote Control og gå til et sted med mange Mac'er i et enkelt rum, som et skolebibliotek, en kaffebar osv. Nu skal du fjerne Apple-fjernbetjeningen i retning af Mac'erne og begynde at trykke på knapper. Da de fleste brugere aldrig deaktiverer fjernbetjeningen, kan du stort set kapre deres computer, da Mac OS X begynder at starte Front Row. Bliv ved med at trykke på spil, og du vil ende med at aktivere deres iTunes-medier, begynde at spille sange, videoer osv., Alt fra fjernbetjeningen. Folk bliver dumme, da deres computer pludselig har et eget liv. Det eneste forsvar mod denne prank? Par eller sluk for fjernbetjeningen.

Jeg prøvede dette ud med min MacBook Pro ud for et par andre, og uden at parre fjernbetjeningen virker det præcis som foreslået, vil alle maskiner lancere Front Row i fællesskab, som derefter kan afspille dit iTunes mediebibliotek. Hvis du gentagne gange rammer "play", får du adgang til, hvad film er øverst på deres filmspilningsliste eller -mappe. Dette er helt sikkert en sjov prank, omend en meget irriterende, hvis du er på den modtagende ende af den.

En anden af ​​vores læsere nævner, at de i sin IT-gruppe deaktiverer funktionen, fordi "alt, hvad der kan starte programmer uden strenge brugergodkendelse skal slås fra", kan du foreslå fjernbetjeningen en potentiel sikkerhedsrisiko.

Så nu hvor vi har haft det sjovt, medmindre du bruger fjernbetjeningen til et Mac mediecenter (i så fald skal du parre det), kan du måske deaktivere sagen.