Har du brug for en sidste øjebliks gave? Ultra Slacker Christmas Shopping Guide

Vi kender alle følelsen; det er juleaften (eller julemorgen ... hvis du er den største slacker på planeten) og du skal stadig gøre noget gaveindkøb. Hvis du har brug for en sidste minuts gave, enten fordi du kan lide at udskifte indtil de bogstavelige sidste øjeblikke før shopping eller måske en uventet besøgende er kommet til ferien, så er gavekort købt fra Amazon en fremragende løsning.

Om det er et gavekort til Amazon.com, Netflix, Amazon Prime, Whole Foods, iTunes, Hotels.com, Southwest Airlines, Olive Garden, Nordstroms, hvis du kan tænke på det, har Amazon sikkert et gavekort til rådighed for at købe med det samme med e-levering.

Ultra Last Minute Gavekort Shopping fra Amazon

Amazon kan gemme jul ved at tilbyde øjeblikkelig tilgængelighed gavekort til enten Amazon selv eller dusinvis af andre butikker, butikker og tjenester. Du kan enten vælge e-levering, hvor gavekortet er sendt til modtageren, eller du kan få gavekortet til at komme via sms til en modtager, eller hvis du har en printer kan du udskrive gavekortene og sætte dem i en kort eller pakke dem selv.

  • Få Amazon e-delivery gavekort til et hvilket som helst dollar beløb her på Amazon.com
  • Få et Amazon Prime medlemskab som en gave her
  • Få Netflix gavekort med e-levering her
  • Få Hotels.com e-delivery gavekort her
  • Få et hele mad gavekort e-leveret her
  • Få mange andre gavekort til iTunes, Starbucks, Nordstrom, Southwest Airlines, Biografer, Pizza og meget mere her

Så lad ikke din udsættelse sour ferie stemningen, ingen grund til at være en Grinch, bare tag nogle Amazon gavekort og fortsæt med din ferie!

Glad helligdage til alle, og har en meget god jul!