Sådan åbnes en MSN-e-mail-konto

Microsoft leverer en gratis e-mail-tjeneste til alle, der tilmelder sig via sin MSN-tjeneste. E-mail-adressen giver dig mulighed for at registrere et brugernavn, der giver dig adgang til din e-mail-konto fra enhver computer eller telefon med en internetforbindelse. MSN giver en grænseflade, der giver dig mulighed for at sortere e-mails og tilpasse flere muligheder efter eget valg.

Åbn en MSN-e-mail-konto

Få adgang til websiden til oprettelse af MSN-konto. Fra dit skrivebord skal du åbne din valgte webbrowser og navigere til MSN-e-mail-kontoens tilmeldingsside.

Indtast de nødvendige oplysninger for at oprette en konto. På kontotilmeldingssiden skal du indtaste oplysninger for at få din e-mail-adresse startende med den ønskede e-mail-adresse. Indtast et navn, og din e-mail-adresse oprettes som det navn, du har angivet @ msn.com til brug. Der skal derefter oprettes en adgangskode for at give adgang til kontoen. Indtast en adgangskode på mindst seks tegn, og indtast adgangskoden igen for at kontrollere, at den er korrekt.

Opret et hemmeligt spørgsmål og svar. Vælg et spørgsmål i rullemenuen, og besvar spørgsmålet i det følgende felt. Dette giver dig mulighed for at nulstille adgangskoden med et korrekt svar på det hemmelige spørgsmål, hvis du glemmer din adgangskode. Derudover kan en alternativ e-mail-adresse indtastes til det samme formål, men dette er helt valgfrit. Indtast teksten, der vises i billedet nederst på siden, og klik på "Fortsæt".

Indsend personlige oplysninger. For at oprette din konto skal du indsende personlige oplysninger. Disse oplysninger inkluderer dit navn, fødselsdato, køn, joboplysninger, civilstand, land, stat, postnummer og tidszone. Når du har udfyldt felterne med dine oplysninger, skal du klikke på knappen "Fortsæt" nederst på siden.

Læs og anerkend MSN-aftalerne. Læs MSN-serviceaftalen og Microsofts online erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Ved læsning, hvis du accepterer betingelserne i aftalen, skal du indtaste din e-mail-adresse i det valgte felt og klikke på knappen "Jeg accepterer" nederst på skærmen. Klik på "Fortsæt", så føres du til din nyoprettede e-mail-konto med MSN.

Tips

Vælg en adgangskode, der ikke er let at gætte for at beskytte sikkerheden på din konto.

MSN leverer også gratis e-mail-service via Hotmail.