Sådan modtages faxer med UPS

Hvis du har brug for at sende og modtage en fax, men endnu ikke har en faxmaskine, er der detailtjenester til rådighed for dig at bruge, inklusive UPS. UPS Store tilbyder en række tjenester, herunder forsendelse, emballage, udskrivning, posttjenester, pengeoverførsler og notar tjenester samt faxning. UPS åbnede sin første UPS-butik som en franchise i 1980 og udvidede derefter sin posttjenestevirksomhed ved at købe Mail Boxes Etc., Inc., i 2001. Fra og med 2010 er der mere end 4.800 UPS Stores og Mail Boxes Etc.-lokationer, der fungerer i hele USA, Puerto Rico og Canada.

Gå til webstedet UPS Store, og find den butik, der er tættest på dig, ved hjælp af funktionen "Store Locator". Hvis du ikke har adgang til internettet, skal du finde den nærmeste UPS Store i telefonbogen.

Ring til UPS Store for at bekræfte, at placeringen tilbyder faxtjenester. Forespørg om prisen pr. Side for at modtage en fax.

Anmod om et faxnummer fra UPS Store, som du vil have din fax sendt til. Bed salgsrepræsentanten om at bekræfte faxnummeret efter at have videresendt det til dig første gang.

Videresend UPS-lagerets faxnummer til den person eller virksomhed, der sender dig faxsiderne.

Gå til UPS Store for at hente din fax. På afhentningstidspunktet skal du betale et nominelt gebyr pr. Side for faxtjenester. Pr. 2010 var prisen i området $ 1,00 til $ 2,00 pr. Side, selvom dette varierer fra sted til sted.

Tips

Ring først til UPS Store for at sikre, at de har modtaget alle dine faxede sider, inden du vover der for at hente faxen. Nogle UPS- eller postkasser osv. Er lukket om søndagen.