Syvende beta af OS X 10.11.4 Tilgængelig til test

Apple har udgivet OS X 10.11.4 beta 7 til Mac-brugere i udvikleren beta test og offentlige beta test programmer. Den nye bygning ankommer som 15E64a og indeholder fejlrettelser og har forbedringer til beta-udgivelsen.

Mac-brugere, der kører en nuværende betaversion af OS X 10.11.4, kan downloade den syvende betaversion fra Mac App Store.

Alle kan vælge at deltage i de offentlige beta-testprogrammer, men i betragtning af den endelige version forventes i næste uge, er der ringe grund til at forstyrre installationen af ​​beta-udgivelsen over en stabil bygning på dette tidspunkt.

OS X 10.11.4 vil omfatte understøttelse af levende billeder i appen Meddelelser på Mac, samt adgangskodebeskyttede noter, som kan synkroniseres med iPhone og iPad-enheder, der kører iOS 9.3. En 7. beta-build af iOS 9.3 er også tilgængelig for brugere i beta test programmer.

Den endelige version af OS X 10.11.4 forventes at lancere til offentligheden i næste uge på en Apple-begivenhed, der er planlagt til 21. marts, hvor en mindre iPhone og nyopdateret iPad også antages at lancere, samt de endelige versioner af iOS 9.3, WatchOS 2.2 og tvOS 9.2.