Sådan udføres eller gendannes system på en Dell

På en Dell-computer kan du nemt foretage en systemgendannelse eller gendannelse på både Windows-operativsystemet og Dell-systemet. Systemgendannelsen genopretter det Windows-operativsystem, du har på din Dell. Uanset om XP, Vista eller 7 er retningsanvisningerne til Windows-systemet de samme. Hvis du vælger at udføre en Dell PC-gendannelse, vil du returnere hele pc'en til fabriksindstillingerne og miste alle data og programmer, du havde på computeren. Udførelse af Dell pc-gendannelse er den samme for Dells ved hjælp af Vista og 7, men lidt anderledes for Dells ved hjælp af Windows XP.

Dell Windows Systemgendannelse

Luk alle åbne browsere på din computer.

Klik på "Start", og gå derefter til "Alle programmer".

Klik på "Tilbehør" og derefter på "Systemværktøjer." Vælg "Systemgendannelse" i menuen "Systemværktøjer".

Vent til skærmbilledet "Windows Systemgendannelse" åbnes, og vælg derefter "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt." Til venstre i vinduet vises en kalender med valgte datoer fremhævet med fed skrift. Dette er dine valgfrie gendannelsespunkter. Vælg en fra et tidspunkt, hvor du ved, at din computer fungerede optimalt. Klik på "Næste".

Bekræft, at du vil gendanne computeren, og klik på "OK". Din Dell-computer begynder at køre gennem gendannelsesprocessen. Når det er færdigt, genstarter det sig selv og viser derefter et vindue, der fortæller dig, at systemgendannelsen er afsluttet. Vælg "OK".

Dell pc-gendannelse med Windows Vista eller 7

Lav kopier af alle filer, data og fotos på din computer, som du vil gemme. Når du gendanner Dell til fabriksindstillingerne, mister du alle filer, der blev tilføjet, efter at du fik computeren.

Sluk for computeren, og tænd den igen. Tryk på "F8", så snart computeren starter op. Der vises en skærm, der siger "Avancerede bootindstillinger."

Brug dine tastaturpil til at flytte ned på skærmen og vælg muligheden for at reparere din computer. Klik på "Enter".

Vælg sprog, derefter "Næste", log derefter på som administrator, og vælg "OK". Fremhæv og klik på "Dell Factory Image Restore." Når vinduet til gendannelse af fabriksbillede åbnes, skal du vælge "Næste".

Marker afkrydsningsfeltet ud for muligheden for at omformatere Dell og gendanne systemet til fabriksstand. Vælg "Næste", og din computer gendannes til fabriksindstillingerne. Vælg "Finish", så computeren kan genstarte og afslutte processen.

Dell pc-gendannelse med Windows XP

Genstart computeren.

Så snart computeren tændes igen, skal du trykke på "Kontrol" -tasten og "F11" -tasten på samme tid. Hold i et par sekunder, og slip dem på samme tid.

Vælg indstillingen "Gendan" i vinduet Dell Restore by Symantec. Tryk på "Enter".

Bekræft, at du vil fortsætte med restaureringen, og tryk på "Enter". Restaureringsprocessen begynder og tager flere minutter. Dell genstarter muligvis flere gange under denne proces.

Klik på "Udfør", når vinduet kommer op, der fortæller dig, at restaureringen var vellykket.

Tips

Foretag en Windows-systemgendannelse og se om det løser dine computerproblemer, før du foretager en fuldstændig systemgendannelse på din Dell.

Advarsler

Sikkerhedskopier alle filer og data på din computer, som du vil gemme, da du mister dem, når du foretager en Dell pc-gendannelse.

Afbryd aldrig computeren, mens gendannelsesprocessen finder sted - dette kan forstyrre den og medføre, at filer ikke installeres korrekt, og du bliver nødt til at genstarte gendannelsen fra starten.