Sådan genbruges bundkort til kontanter

Computer bundkort indeholder guld og kan genbruges for kontanter. Genbrugere og raffinaderier køber bundkort fra dig til guldindvinding, og de fleste er villige til at betale kontant. Bundkort kan tages til disse virksomheder hele og generelt købes af pundet, arbejder eller ej. Alt, hvad de vil have, er guld og andet skrot indeholdt i tavlerne.

Trin 1

Fjern bundkortene fra dine computere. Åbn computerkassen, og træk kortene ud. Det kan være nødvendigt at løsne nogle skruer eller trække andre dele ud for at få dem ud. Hvis du bryder tavlen, skal det ikke have noget at gøre, da de fleste genbrugere stadig accepterer dem og betaler dig, så længe det indeholder guld.

Trin 2

Tag dine bundkort til en guldraffinaderi eller elektronisk genbrugsapparat som Special Metals Refiners eller B.W. Genbrug (se "Ressourcer"). De betaler dig kontant for dine bundkort. Du bliver muligvis nødt til at fjerne metal og plastik, før de accepterer dem; tjek med firmaet, inden du tager dem i. Mange guldraffinaderier køber dine bundkort, men ikke alle er interesserede i elektronisk skrot - kontroller, at de køber dem, inden de tager dem ind i virksomheden.

Sælg dem på online-auktioner som eBay. Der er et marked for bundkort online. Du kan sælge dem med pundet eller sende i en fast sats fra posthuset. Sørg for at vide, hvor meget det vil koste at sende, så du kan tilføje forsendelse i din pris. Postkontoret kan hjælpe dig med forsendelse.