Sådan streamer du en radio gratis

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Bredbåndsinternetforbindelse

  • Hovedtelefoner eller computerhøjttalere

Internettet giver nem og gratis adgang til tusindvis af streaming radiostationer 24 timer i døgnet. Radiostreaming er radioudsendelsen i realtid over internettet. Uanset om det er din lokale offentlige radiostation eller en radiostation, der sender fra verdens fjerneste bredder, bringer en bredbåndsinternetforbindelse det direkte til din computer. Mange stationer streamer gratis over internettet, og det er så simpelt at finde dem som et par klik.

Vælg en browser, og sørg for, at du har en bredbåndsforbindelse. Der er behov for store mængder data til streaming af radio i realtid online, og et bredbånd vil rumme det langt lettere end en opkaldsopkald. Derudover er de fleste internetbrowsere i stand til at streame radio, inklusive Explorer, Firefox og Safari.

Find en radiostation. Tusinder af stationer streamer over Internettet. At finde en, der tilbyder den type musik eller programmering, du søger, kræver lidt research. Du kan prøve en one-stop-tjeneste streamfinder.com, der fokuserer på musikstationer. Hvis det ikke er nok, kan du selv foretage en simpel online-søgning med ordene "radio" og "streaming". Mange stationer viser deres programmeringstilbud efter genre, såsom folkemusik, latin og radio.

Klik på "Afspil" ud for den station, du vil lytte til. Afhængigt af typen af ​​streamingtjeneste åbner dette et nyt vindue eller en ny side, der viser den pågældende station. Hver station indeholder typisk nogle grundlæggende kontroller, herunder lydstyrke og displayfunktioner. Kommercielle internetradio-streamingtjenester såsom Live365.com inkluderer reklame på deres gratis stationer med mulighed for at købe et medlemskab for at omgå annoncer.

Klik på vinduet "X" eller "Luk" -funktion for at lukke ud af radiostrømmen.

Åbn iTunes på din computer (iTunes er tilgængelig fra Apple.com som en gratis download). iTunes er en populær destination for gratis radiostreaming, der ikke kræver åbning af en separat webbrowser.

Klik på "Radio" i menuen til venstre.

Vælg en stream, du vil lytte til. Klik f.eks. På "Offentlig". Dette udvider en liste over offentlige radiostationer, der er tilgængelige til lytning.

Dobbeltklik på den station, du vælger. Dobbeltklik f.eks. På "KCRW Simulcast." Dette åbner radiostreamen for KCRW.

Juster lydstyrkeknappen i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet for at indstille lydstyrken.

Klik på knappen med det firkantede ikon i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet for at lukke radiostrømmen.

Tips

Minimer mængden af ​​download, du gør, mens du lytter til streaming radio. Downloads kan forstyrre lydstrømmen.