Se en forhåndsvisning af skrifttyper i Cover Flow & Quick Look i Mac OS X

Ønsker du at få et hurtigt blik på en skrifttypestil eller et eksempel på udseendet af et skrifttypeflade, før du installerer skrifttypen på en Mac? Der er flere måder at gøre dette på, og vi vil vise dig to metoder til at se forevisninger af skrifttyper ved hjælp af Finder i OS X. Det første trick bruger Cover Flow-visning af Finder for at se et skrifttype og Det andet trick bruger Quick Look for at se et eksempel på en skrifttype.

Se Forhåndsvisning af skrifttyper i Finder med Cover Flow

Du kan nemt og hurtigt forhåndsvise skrifttyper i Mac OS X ved at navigere til skrifttypekartoteket i / Bibliotek / Skrifttyper / og ændre Finder-visning til Cover Flow-tilstand. Nu er det let, som du kan se ved at bladre gennem alle dine tilgængelige skrifttyper, og du får vist et lille eksempel på hver skrifttype, der er gengivet i Cover Flow-visningen.

Se et eksempel på en skrifttype med hurtigt kig

En alternativ metode til at forhåndsvise skrifttyper navigerer til / Bibliotek / Fonts / (Hit Command + Shift + G i Mac Finder og indtast stien) og derefter vælge listevisning, og tryk derefter mellemrumstasten for at komme ind i Quick Look-tilstand, du 'Nu kan du rulle gennem hver skrifttype og se det fulde alfabet, der er gengivet i den valgte skrifttype i små og store bogstaver.

Du kan bruge et af disse tricks er næsten alle versioner af OS X. Dette er en Finder-baseret tilgang til skrifttypeforhåndsvisning, men hvis du allerede er i et typografisk program, og du tænker på at bruge en skrifttype, kan du forhåndsvise skrifttyper før du bruger dem med dette trick i en app.