Sådan programmeres en RCA unversal fjernbetjening uden kodesøgning

Universelle fjernbetjeninger, såsom dem, der er fremstillet af RCA, bruges til at styre en lang række enheder, herunder videobåndoptagere, DVD-afspillere og digitale kabelbokse. Disse fjernbetjeninger er programmeret til at styre enheder ved hjælp af programkoder, der er tilgængelige med alle universelle fjernmanualer. Så længe du har din manual, kan du programmere din fjernbetjening til at styre enheder uden at bruge fjernbetjeningens "Code Search" -funktion.

Se i din universelle fjernbetjenings manual for de koder, der er nødvendige for at programmere fjernbetjeningen til din enhed. Disse koder sorteres efter enhedstype og enhedsproducent.

Tryk på og hold knappen "Kodesøgning" nede, og tryk derefter på knappen til den enhed, du vil kontrollere. Hvis du f.eks. Vil styre dit fjernsyn, skal du trykke på “TV” -knappen på fjernbetjeningen. Lyset på fjernbetjeningen skal blinke en gang.

Indtast en af ​​koderne fra din manual i tastaturet på fjernbetjeningen, og slip derefter knappen "Kodesøgning".

Test fjernbetjeningen ved at trykke på "On / Off" -knappen sammen med de andre relevante knapper på din fjernbetjening. Hvis ingen af ​​knapperne fungerer, skal du gentage processen med en anden kode fra din manual.