Sådan tilsluttes min HP bærbare computer til et tv

Hewlett-Packard Co. fremstiller stationære og bærbare pc'er. Hvis du ejer en HP-bærbar computer, kan du muligvis bruge en tv-skærm som en anden skærm til at vise videoer eller billeder på en større skærm eller blot for at udvide den mængde skrivebordsplads, du skal arbejde med. Tilslutning af en bærbar computer til et tv er en relativt enkel proces, men det kræver, at du har de passende kabler eller adaptere til at forbinde den ene til den anden.

Trin 1

Undersøg de tilgængelige videoporte på din HP bærbare computer. De fleste computere og bærbare computere har VGA-funktion (Video Graphics Array), men nogle har også S-video, DVI (Digital Visual Interface) og HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

Trin 2

Undersøg de tilgængelige videoporte på dit tv. Hvis de to enheder har fælles porte, kan du bruge et enkelt kabel af den rigtige type til at forbinde dem. Hvis ikke, skal du bruge to kabler og en adapter i midten.

Trin 3

Tilslut den ene ende af et videokabel til en port på din bærbare computer. For eksempel, hvis din bærbare computer kun har VGA, skal du slutte et VGA-kabel til den bærbare computer.

Trin 4

Tilslut en adapter til den anden ende af kablet. Tilslut f.eks. En VGA til DVI-adapter til enden af ​​kablet, hvis din bærbare computer kun har VGA, og dit tv accepterer DVI.

Trin 5

Tilslut et andet kabel til den ene ende af adapteren og den anden ende til tv'et. I eksemplet fra trin 4 tilslutter du et DVI-kabel til adapterens DVI-ende og derefter tilslutter den anden ende til tv'et.

Trin 6

Tænd den bærbare computer og tv'et.

Brug tv'ets fjernbetjening til at skifte videoindgangstilstand til den relevante kanal. Hvis du f.eks. Opretter forbindelse med DVI, skal du ændre tv-videotilstanden til DVI.