Fejlfinding af et Panasonic trådløst telefon KX-TG2431 batteri, der ikke oplades

Du kan opleve lave eller korte telefonsamtaler, hvis batteriet til din Panasonic trådløse telefon ikke oplades. Nogle gange har problemer muligvis ikke noget med telefonen at gøre, men med den type batteri, du har købt. Sørg for, at du kun køber kompatible batterier til Panasonic-enheder. Hvis du udtømmer alle trin i fejlfinding af batteriet uden løsning på dit problem, kan problemet være med telefonledningerne, og du skal kontakte Panasonic eller din forhandler.

Trin 1

Rengør de komponenter, der er i kontakt med batteriet. Rengør opladeren, baseenheden og håndsættet med en blød, tør klud. Rengør komponenterne en gang om måneden og endnu mere, hvis du befinder dig i områder, hvor den trådløse telefon udsættes for snavs, støv og fugt.

Trin 2

Oplad telefonen i cirka seks timer.

Hvis du renser komponenterne og oplader telefonen i seks timer, og den stadig ikke får fuld opladning, skal batteriet udskiftes. Køb et batteri hos din lokale RadioShack eller elektronikbutik. Batterier skal udskiftes baseret på hvor ofte telefonen bruges. Det nye batteri til din Panasonic-telefon kan koste cirka $ 15,95 fra september 2010.