PayPal vil ikke lade mig sende penge

PayPal gør det hurtigt og nemt at sende og modtage penge online. Du kan forbinde din PayPal-konto til din bankkonto eller dit kreditkort for at købe ting online eller sende penge til en anden person. Nogle gange kan du opleve, at du har problemer med at sende penge. Normalt er der en enkel løsning på dette problem, f.eks. At en af ​​dine finansieringskilder er trukket over. Hvis du er usikker på, hvorfor du ikke kan sende penge, skal du kigge på hver af dine finansieringskilder for at se, hvilken der er problemet.

Trin 1

Tjek din PayPal-kontostatus. Hvis du har en begrænset konto, kan du ikke sende penge. For at finde ud af, hvorfor du har en begrænset konto, og hvordan du kan rette den, skal du logge ind på PayPal.com og klikke på linket "Opløsningscenter".

Trin 2

Tjek status på dit kreditkort. Du har muligvis overskredet dit korts kreditgrænser, ellers er dit kort muligvis udløbet. Kontakt dit kreditkortselskab for at sikre dig, at der ikke er nogen problemer.

Trin 3

Sørg for, at din bankkonto har penge nok. Hvis du ikke har nok penge på din PayPal-konto til at sende til nogen, tager PayPal ikke pengene ud af din bankkonto. Sørg for, at din bankkonto er linket til din PayPal-konto, og at din konto har god anseelse.

Kontakt PayPal support. Hvis du ikke ser nogen problemer med din konto, men stadig ikke kan sende penge, skal du ringe eller e-maile PayPal. De kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt, og rette det for dig.