Sådan synkroniseres fra Windows Media Player til iPod Shuffle

Mens Windows Media Player bruges af millioner over hele verden som standardafspiller på Windows-systemer, og iPod er en af ​​de mest populære MP3-afspillere, er de to ikke direkte kompatible. Du kan dog stadig tilføje og synkronisere hele dit Windows Media-bibliotek til din iPod Shuffle fra din computer på få minutter. Tilføjelse af musik fra Windows er lige så let som at overføre filerne til iTunes og synkronisere det tilpassede bibliotek derfra.

Trin 1

Tilslut din iPod Shuffle til din computer ved hjælp af Apple USB-kablet, og vent på, at iTunes indlæses automatisk på dit skrivebord.

Trin 2

Start Windows Media Player-programmet på skrivebordet, og klik på fanen "Bibliotek" for at få adgang til din liste over sange.

Trin 3

Fremhæv sangene i dit Windows Media-bibliotek, som du gerne vil synkronisere med din iPod ved at klikke på dem.

Trin 4

Træk og slip dine Windows Media Player-sange, som du lige har fremhævet, på dit iTunes-hovedsidesbibliotek, som er startsiden, når du åbner programmet.

Trin 5

Klik på "iPod" fra venstre side af iTunes-menuen, og vælg "Musik" på iPod-hovedsiden.

Vælg "Synkroniser" på Musiksiden, og giv dine Windows Media Player-sange et par minutter til at synkronisere med din iPod Shuffle. Frakobl enheden fra din computer, når iTunes-skærmen viser "OK ​​for at afbryde forbindelsen."